Vierwiel elektrische vorkheftruck met luchtbanden

Eersteklas heftruck met hoge capaciteit en lithium-ion batterij

Modellen
ERP70-90VNL
Laadvermogen
7000-9000kg

Biedt de prestaties van een interne verbrandingsmotor op het gebied van tractie en heffen, met snelle hef- en daalsnelheden, acceleratie en rijsnelheden.

  • Verkleinde CO2-voetafdruk
  • Ergonomisch ontworpen chauffeurscabine
  • Geïsoleerde aandrijflijn
  • Verhoogde productiviteit
  • Weinig onderhoud

Industriesectoren

- Automobielindustrie - Drank - Chemie - Bouw - Logistiek - Metalen - Papier - Hout

Downloadbare documenten

Opladen en 100% vol van volledig leeg binnen twee uur

Robuust en responsief, met een nauwkeurige bediening die wordt aangedreven door een geïntegreerde hoogspannings-Li-Ion batterij

Aangedreven door een geïntegreerde hoogspannings-li-ion batterij, die zorgt voor een lange gebruiksduur van de heftruck, voordat de batterij moet worden opgeladen hetgeen binnen twee uur mogelijk is vanaf volledig leeg. Lithium-ion batterijen bevatten geen zware metalen zoals cadmium of kwik en zijn ze ook vrij van de gassen die normaal samenhangen met loodzuurbatterijen, wat resulteert in een lagere CO2-voetafdruk. Ze kunnen intensieve drieploegendiensten ondersteunen zonder dat de batterijen hoeven te worden vervangen (dankzij snel tussentijds laden). Het werkbereik van lithium-ion batterijen is beduidend groter dan het conventionele alternatief. Een Yale lithium-ion batterij gaat ongeveer 3750 cycli mee bij een ontlading van 80%, vergeleken met de 1200 cycli van een loodzuurbatterij. De batterijen bieden ook snel en efficiënt tussentijds laden, wat kan worden uitgevoerd in de buurt van werkruimten of pauzekamers, zodat de heftrucks kunnen worden opgeladen als ze niet worden gebruikt.

Chauffeurscompartiment met veel beenruimte. Lage tussenliggende treehoogte voor eenvoudige driepunts in- en uitstappen. Verstelbare stuurkolom en ergonomisch geplaatste chauffeursstoel met geïntegreerde armsteun voorzien van minihendels voor de hydraulische besturing en andere belangrijke functies. Het dashboard zendt continue terugkoppeling naar de bediener over de status van de heftruck en wordt gepositioneerd voor optimaal zicht.

De geïsoleerde aandrijflijn en volledig geveerde stoel met lichaamstrillingsniveaus van 0,6 m/s verminderen vermoeidheid van de chauffeur. De Grammer Primo L luchtgeveerde stoel heeft een lage ophanging, optioneel verkrijgbaar met pneumatische of mechanische ophanging en een snelle gewichtsafstelling. De brede, ergonomische zitkussens en de verstelbare armleuningen ondersteunen het lichaam net zo optimaal als de rugleuning, waarvan de hoek instelbaar is van -5° tot +30°.

Als zodanig elimineert de li-ion batterijwissels en bespaart het zowel rij- als gebruikstijd, waardoor de productiviteit wordt verhoogd. Lithium-ion batterijen hebben ook minder onderhoud nodig, omdat ze zijn verzegeld en bijvullen of een vereffeningslading niet nodig is. Lithium-ion batterijen worden gezien als een milieuvriendelijke oplossing voor de stroomvoorziening.

Het automatische vertragingssysteem (ADS) helpt de vermoeidheid van de bestuurder te verminderen in combinatie met de nauwkeurige regeling van lage snelheden. Intellix™ Vehicle Service Manager (VSM), monitort alle voertuigsystemen en beheert ze elektronisch om de prestaties te optimaliseren en de betrouwbaarheid te vergroten. Verbeterde diagnosemogelijkheden voor een maximale inzetduur en aanpassingsmogelijkheden voor de prestaties van de vorkheftruck, afgestemd op de toepassing. Soepele elektronische kruipfunctie, schakelfunctie en neutrale start met remblokkering biedt de chauffeur een nauwkeurige bediening. Gecontroleerde rijrichtingsomschakeling (CPR) reguleert richtingsverandering en spaart de banden.

Beschikbare modellen

Model Laadvermogen Hefhoogte Draaicirkel Accucapaciteit
ERP70SVNL 7000kg 6200mm 3080mm Li-ion 360V / 192Ah(V/Ah)
ERP80VNL9 8000kg 2965mm 3794mm Li-ion 360V / 192Ah(V/Ah)
ERP80SVNL 8000kg 5965mm 3145mm Li-ion 360V / 192Ah(V/Ah)
ERP90VNL 9000kg 5965mm 3723mm Li-ion 360V / 192Ah(V/Ah)
ERP70SVNL9 7000kg 5965mm 3145mm Li-ion 360V / 192Ah(V/Ah)

Yale

Welkom bij YALE BELGIUM – vorkheftrucks & magazijntoestellen exclusief verdeeld in België door HILAIRE VAN DER HAEGHE NV

Wij zijn trots op het feit dat wij reeds meer dan 35 jaar exclusief invoerder/verdeler zijn van het merk YALE. Bij HILAIRE VAN DER HAEGHE NV vindt u bijgevolg de nodige ervaring om u te adviseren en te begeleiden betreffende het invullen van uw noden op gebied van “goederen behandelings toestellen” in uw bedrijf.