De diensten van Hilaire Van der Haeghe

Dit zijn onze voorgestelde diensten :

Verkoop

Verhuur

Advies

Onderhoud & Reparatie

Originele wisselstukken

Originele wisselstukken

Als exclusief distributeur willen we enkel het beste aan onze klanten aanbieden. Die lijn trekken we door in onze servicebeleving. Wij gebruiken dan ook altijd de originele wisselstukken van onze fabrikanten. In combinatie met een sluitende fabrieksgarantie en een topkwalliteit serviceteam zijn uw toestellen bij ons in veilige en betrouwbare handen.

Onderhoud & Reparatie

Service is ons stokpaardje en daar zijn we heel fier op! We reageren snel en efficiënt op interventie aanvragen van onze klanten: 98% van de aanvragen worden dezelfde dag nog afgehandeld. Via een ingenieus systeem van nachtleveringen rechtstreeks in de servicewagens van onze techniekers, kunnen we bliksemsnel reageren en met de juiste onderdelen de interventie afwerken; Met onze full-service contracten ontzorgen wij onze klanten en beheren wij de periodieke onderhoudsbeurten van uw vloot. Onze techniekers zijn toppers op gebied van kennis, inzicht en klantgerichtheid. Zij worden doorlopend getraind en hebben toegang tot alle fabrieksinformatie, nodig om hun opdrachten perfect af te werken.

Verkoop

Samen met u zoeken onze adviseurs de meest efficiënte oplossing voor uw behoeften en doelstellingen, of het nu gaat om YALE heftrucks en magazijntoestellen, ADDAX elektrische Light Utility Vehicles of ADLATUS gerobotiseerde reinigingsmachines. Wij bieden zowel nieuwe als gecertifieerde tweedehandstoestellen aan om de beste oplossing aan te bieden. Als exclusief verdeler voor België hebben wij een ruime keuze en de nodige doorgedreven kennis van zaken. Uw aankoop kan uiteraard ook gefinancierd worden via onze huispartner.

Verhuur

Wij bieden kostenspreidende oplossingen voor uw aankopen via ‘huur op lange termijn’ zoals leasing en renting, maar ook voor de ‘korte-termijn-verhuur’ kan u bij ons terecht. Hebt u een extra toestel nodig voor enkele dagen, weken of zelfs maanden? Geen nood, wij hebben het juiste toestel voor u, snel geleverd en onderhoud inbegrepen!

Advies

Of het nu gaat om vragen voor goederenbehandeling of het onderhoud van uw gebouwen, onze mensen focussen in de eerste plaats op de juiste oplossing voor uw uitdaging of probleem. Om dit te realiseren bieden zij de juiste mix van machines, installaties, software en toebehoren voor de correcte TCO (Total Cost of Ownership). Indien nodig zoeken ze bij onze vele partners de juiste samenwerking om met een totaaloplossing te komen. Wij streven naar jarenlange partnerships met onze klanten.