HH Industry: verkoop en verhuur van YALE magazijntoestellen en heftrucks

Welkom bij YALE BELGIUM – vorkheftrucks & magazijntoestellen exclusief verdeeld in België door HILAIRE VAN DER HAEGHE NV

Wij zijn trots op het feit dat wij reeds meer dan 35 jaar exclusief invoerder/verdeler zijn van het merk YALE. Bij HILAIRE VAN DER HAEGHE NV vindt u bijgevolg de nodige ervaring om u te adviseren en te begeleiden betreffende het invullen van uw noden op gebied van “goederen behandelings toestellen” in uw bedrijf.


HH Industry, de material handing afdeling van Hilaire Van der Haeghe NV, is exclusief invoerder en verdeler van material handling equipment van YALE. Naast de verkoop en verhuur van de goudgele heftrucks en magazijntoestellen valt er nog wat anders op aan HH Industry: hun ongeziene service. Belangrijk, want een heftruck die regelmatig en goed onderhouden wordt, verbetert de continuïteit in uw bedrijf.

YALE material handling equipment: altijd de beste oplossing

De goudgele YALE magazijntoestellen en heftrucks zijn een begrip in de wereld van de material handling. YALE is dan ook één van de meest gereputeerde fabrikanten van vorkheftrucks en magazijntoestellen ter wereld en staat garant voor de kwaliteit van een A-merk. De YALE magazijntoestellen en heftrucks worden ontworpen en geproduceerd in 12 mondiale productiefaciliteiten.

Soorten heftrucks: altijd een reachtruck, pallettruck, stapelaar … bij de hand

HH Industry is in België al bijna 40 jaar exclusief verdeler van YALE magazijntoestellen en heftrucks. U kunt bij ons terecht voor een complete reeks aan vorkheftrucks en magazijntoestellen met een lage total cost of ownership (TCO).

 

Yale forklift

 

 • Heftrucks met verbrandingsmotor (diesel of gas)
 • Elektrische vorkheftrucks
 • Pallettrucks (elektrisch of manueel)
 • Palletstapelaars (elektrisch en manueel) (vb. de elektrische transpallet)
 • Reachtrucks
 • Orderverzamelaars
 • Smallegangentrucks
 • Elektrische trekkers
 • YALE® Robotics

Meer weten over onze vorkheftrucks en magazijntoestellen? Vraag hier een demo!

 

 

YALE material handling: diesel en LPG

Een groot deel van de heftrucks van HH Industry hebben een Stage V verbrandingsmotor (zowel diesel als LPG). Dit zijn moderne motoren die aan strenge emissienormen voldoen en die, gezien de zeer beperkte uitstoot, geschikt zijn om in gesloten ruimtes te functioneren. Ze voldoen aan de internationale Tier emissienormen, wat een vermindering van de uitstoot met 22% betekent.

Power on: de elektrische YALE vorkheftruck en batterijen

Wist u dat YALE in 1920 al de eerste elektrische vorkheftruck op de markt bracht? De emissievrije, elektrische YALE heftrucks winnen volop terrein en worden uitgerust met steeds krachtigere elektromotoren (met hefvermogen tot 16 ton). Uitgerust met de nieuwste lithium-ion elektrische batterijen hebben deze toestellen een uitstekende manoeuvreerbaarheid.

Dit zijn de belangrijkste voordelen van elektrische magazijntoestellen en heftrucks:

 • Geen CO2-uitstoot
 • Minder onderhoud nodig, want geen draaiende onderdelen
 • Directe respons op gaspedaal en rempedaal
 • Groener imago
 • Minder lawaai
 • Aangename werkomgeving
 • Overheidssubsidies
 • Groot hefvermogen (tot 16 ton)

 

Onderhoud en onderdelen van material handling equipment

Bij HH Industry kiest u altijd het onderhoudscontract dat het beste bij uw situatie past. Met een regelmatig en goed onderhouden heftruck voorkomt u stilstand en wachttijden door onverwachte reparaties.

Wist u dat HH Industry 98 procent van de serviceaanvragen binnen 24 uur oplost, een absoluut topcijfer in onze sector!

Onze service-techniekers zorgen voor een snelle levering van de onderdelen voor uw heftruck. Hun servicewagens zijn uitgerust met een basisvoorraad aan onderdelen. Specifieke onderdelen worden vanuit het European Parts Operation magazijn in Nijmegen (NL) rechtstreeks in de servicewagen van de technieker geleverd. In ons centrale magazijn in Wilrijk liggen de courante onderdelen eveneens op stock.

Prijs magazijntoestellen en heftrucks?

Het is van belang dat u de juiste heftruck voor uw situatie koopt, huurt of least. Het budget voor een magazijntoestel en heftruck hangt van diverse factoren af zoals het gewenste hefvermogen, de energiebron (diesel, lpg of elektrisch) en de gewenste opties, accessoires en voorzetapparatuur. Bij de keuze voor een elektrisch magazijntoestel of heftruck speelt ook de keuze van de batterijen een belangrijke rol in de prijs. Wij helpen u om magazijntoestellen en heftrucks te kiezen die perfect aan uw behoeften voldoen.

Material handling equipment en toebehoren: voorzetapparatuur

Vorkheftrucks kunnen worden uitgerust met tal van voorzetstukken, ook wel voorzetapparatuur genoemd. In ons assortiment vindt u apparatuur waarmee u uw last kunt hijsen, kippen, spreiden, klemmen, roteren … Onze servicespecialisten rusten uw heftruck uit met die apparatuur die u nodig hebt.

Huren of leasen van magazijntoestellen en heftrucks

Kampt u met een tijdelijke uitval van een van uw heftrucks? Een heftruck huren kan op verschillende manieren en volgens verschillende formules.

Een heftruck huren op  korte (onbepaalde) termijn: Bij huur op korte termijn beschikt u over de toestellen zolang u ze nodig heeft met een maximale flexibiliteit. Wanneer u plots nood heeft aan een ander type heftruck wisselen we het toestel. Het toestel wordt verhuurd incl. onderhoud, bandenslijtage en eventuele herstellingen (met uitzondering van schades).

Heftruck huren op lange (bepaalde) termijn (operationele leasing of renting): HH Industry voorziet en nieuw toestel volledig op uw maat. Deze optie biedt u een maximale flexibiliteit en eventuele opties op maat van uw bedrijf of toepassing.

Een uitgebreid aanbod aan tweedehands magazijntoestellen en vorkheftrucks

In plaats van een gloednieuwe heftruck te kopen, kunt u ook kiezen voor een tweedehands vorkheftruck. Dit is interessant als u beschikt over een beperkt budget of wanneer u een heftruck niet regelmatig gebruikt. Ook deze tweedehands machines kunnen perfect op maat van de klant worden afgestemd. Lees: de 8 voordelen van een vorkheftruck tweedehands.

Veilig en ergonomisch een vorkheftruck bedienen

HH Industry wil het werk van uw heftruckchauffeurs met de meest ergonomische en veilige magazijntoestellen nog productiever maken.
Ergonomisch werken met een heftruck is uiterst belangrijk voor een heftruckchauffeur. De YALE heftrucks zijn voorzien van uitrustingen die de bestuurders op een ergonomische manier laten werken. Degelijke veiligheidsattributen helpen de bestuurders om hun goederen, zichzelf, hun collega’s en de infrastructuur tegen schade te beschermen.

Beheer efficiënt uw vloot met digitale tools

Dankzij de YALE Vision Wireless Asset Management technologie kunt u via het internet uw eigen vloot beheren. Zo kunt u de bezettingsgraad, het aantal uren, enzovoort opvolgen. Met deze tool kunt u onder meer basisonderhoud-, schade- en activarapportages maken, toegangscontrole monitoren en checklists instellen vóór de aanvang van de werkzaamheden. De praktijk toont aan dat YALE Vision uw operationele efficiëntie grondig verhoogt en de risico-situaties beperkt. Wij kunnen dit systeem ook op oudere YALE modellen installeren zodat u uw volledige vloot kan beheren.

Meer weten over onze vorkheftrucks en magazijntoestellen? Vraag hier een demo!

HH Industry geeft u meer info. Contacteer uw regioverantwoordelijke via tel.nr. 03/821 08 38 of industry@vanderhaeghe.be.

Pallettrucks

Palletstapelaars

Een trap hoger in reachtruckproductiviteit

Orderverzameltrucks

Smallegangentrucks

Elektrische trekkers

Elektrische vorkheftrucks met 3 wielen

Elektrische vorkheftrucks met 4 wielen

Interne verbranding vorkheftrucks luchtband

Interne verbranding vorkheftruck massief rubberen band

Heftrucks met hoge capaciteit voor interne verbranding