Addax elektrisch bedrijfsvoertuig: alleskunner bij uitstek

Naast de merken YALE en ADLATUS distribueert HH Industry ook het Belgische merk ADDAX. Deze 100% elektrisch aangedreven voertuigen zijn de oplossing voor bedrijven, steden en gemeenten om hun wagenpark te vergroenen. ADDAX is een Europese referentie in ‘zero emission’ oplossingen.

Deze light utility vehicles worden gebruikt voor zowel intra- als interlogistieke opdrachten. In België is HH Industry de officiële verdeler van deze voertuigen.

Bedrijfsvoertuigen voor logistiek en industrie

Rijden in een ADDAX betekent genieten van een strakke afwerking en een comfortabele wegligging. Deze elektrische bedrijfsvoertuigen zijn uitstekend geschikt voor transport op een uitgestrekt bedrijfsterrein of tussen verschillende bedrijfsterreinen. Ze worden ook vaak gebruikt in magazijnen en logistieke ruimtes door bijvoorbeeld technische of facility teams die onderhoud of herstellingen uitvoeren. Bij HH Industry kunt u terecht voor de aankoop, na-verkoop en diensten zoals onderhoud en huur van deze voertuigen.


 

Troeven

 • Ecologisch en geruisloos
 • 100% made in Belgium
 • Autonomie: tussen 60 en 110 kilometer
 • Topsnelheid van 70 km/u
 • Tot 1000kg of 5m³ laadcapaciteit
 • Op maat ontwikkeld
 • 4G monitoring op afstand
 • Mogelijkheid tot aankoop en leasing

 

Informeer naar de mogelijkheden of reserveer een demo!


HH Industry is in België de officiële verdeler van het elektrisch bedrijfsvoertuig van Addax. Deze ‘light utility vehicles’ zijn populair voor intra- en interlogistieke opdrachten in tal van (grote) industriële en logistieke ruimtes, sporthallen, pretparken, ziekenhuizen, scholen, parkings en luchthavens. Een kleine alleskunner met een grote opslagcapaciteit en van Belgische makelij!

Elektrisch bedrijfsvoertuig: duurzaam en wendbaar 

Bij dit 100% elektrisch laadvoertuig staan drie aspecten centraal: modulariteit, duurzaamheid en wendbaarheid. Deze aanpasbare en veelzijdige bedrijfsvoertuigen zijn zo ontwikkeld dat ze altijd beantwoorden aan eender welke behoefte om goederen te verplaatsen of op te halen. Bovendien ‘vergroenen’ deze alleskunners de wagenparken van bedrijven, steden en gemeenten. 

De belangrijkste klanten van HH Industry bevinden zich in wereld van de industrie, intra- en interlogistiek, retail (last mile delivery) en van vakantieparken en pret- en themaparken. 

Info aanvragen 

Ontdek de voordelen van dit light utility vehicle 

Het Belgische bedrijf Addax is de producent van dit bedrijfsvoertuig en is de enige ontwikkelaar van elektrische bestelwagens in ons land.  Ze zijn uitstekend geschikt voor transport op een uitgestrekt bedrijfsterrein of tussen verschillende bedrijfsterreinen (toegelaten op de openbare weg). Denk aan het ophalen van afval, apparatuur, materialen en werkkleding of het verdelen van catering.

 

Enkele kenmerken: 

 • Toegelaten op openbare weg
 • 100% Belgisch
 • 100% groen
 • Hoogwaardig 4G-monitoringsysteem
 • 5 jaar garantie op LiFePo4 batterij
 • Diverse modellen mogelijk (volledig aanpasbaar)
 • Autonomie: tussen 60 en 120 km
 • Snelheid: standaard van 55 tot 70km/uur (afstelbaar met 2-snelhedenknop)
 • Oplaadtijd tussen 4 en 8 uur via een standaard stopcontact (of via adapter kabel Type 2)
 • Laadvermogen tussen 725 en 1.025 kg (afhankelijk van gekozen uitvoering)
 • Mogelijkheid tot aankoop en leasing

 

 

Volledig aanpasbaar: nutsvoertuig, kiepvoertuig, afvalcontainer, koelwagen, …  

Of u nu pakjes wil afleveren op uw terrein, afval ophalen of dit voertuig gebruiken als elektrisch kiepvoertuig, dit light utility vehicle is aanpasbaar aan wat u wenst. Zelfs als u producten met gecontroleerde temperaturen moet leveren, kunt u hem gebruiken als koelwagen. 

Ontdek de toegevoegde waarde van Addax voor uw intralogistiek 

Deze elektrische bedrijfsvoertuigen zijn voor uw intralogistiek even veelzijdig als een Zwitsers zakmes. Ze worden vaak gebruikt in magazijnen en logistieke ruimtes door bijvoorbeeld technische of facility teams die onderhoud of herstellingen uitvoeren. U kunt ze inzetten om allerhande goederen en materialen te transporteren, ongeacht het gewicht of formaat. Deze voertuigen beschikken over een uiterst comfortabele en veilige cabine.

Snelle leveringen met 120 km per laadbeurt

Dit elektrisch nutsvoertuig maakt ook uw leveringen zoveel makkelijker. Met een rijbereik tussen 60 en 120 km per laadbeurt en een laadvermogen tot 1.000 kg is hij perfect inzetbaar voor alle leverschema’s.  

Vuilnisophaling voor bedrijven, pretparken en vakantieparken 

Nu veel bedrijven, steden en gemeenten hun CO2-uitstoot drastisch willen verminderen, is een vloot emissievrije bedrijfswagens, de eerste stap naar een schoner milieu. Deze elektrische voertuigen met afvalcontainer worden daarom vaak gebruikt op uitgestrekte bedrijfsparken, recreatieterreinen en woonwijken. 

Betrouwbare kwaliteit en rijcomfort

Uitgerust met de beste technologie staan deze voertuigen garant voor een optimaal rijcomfort, bewaking op afstand en veiligheid van de bestuurder. Dit elektrisch bedrijfsvoertuig kan moeiteloos elke uitdaging aan, zelfs in veeleisende omstandigheden. 

Verhuur elektrische bedrijfsvoertuigen 

Bij HH Industry kunt u terecht voor de aankoop en service van dit voertuig, inclusief onderhoud. Ze niet alleen goedkoper dan voertuigen die op brandstof rijden, bij de aankoop is ook een volledig servicepakket voorzien. Indien u wenst, voorzien we een korte huurperiode zodat u het toestel even kan uittesten alvorens verdere stappen te nemen. 

De beste keuze voor uw bedrijfsvoertuig 

Conclusie: dit elektrisch bedrijfsvoertuig is duurzaam, technisch hoogstaand en zorgt voor snel en makkelijk transport op en buiten uw terrein. Ongeacht of uw activiteiten zich binnen of buiten afspelen, met deze emissievrije voertuigen blijft u de concurrentie altijd een stapje voor! 


Een demo met een Addax elektrisch bedrijfsvoertuig?
 

Wilt u meer weten over onze vorkheftrucks en magazijntoestellen? Vraag hier een demo! 

Of neem contact op met uw regioverantwoordelijke via tel.nr. 03/821 08 38 of via industry@vanderhaeghe.be .