ADLATUS

Deze professionele elektrische robotcleaners reinigen autonoom grote oppervlaktes zoals winkelcentra, luchthavengebouwen, treinstations, ziekenhuizen, maar ook logistieke ruimtes, productiehallen en technische ruimtes.

Deze cleaning robots bulken van de technologische knowhow op het gebied van ‘autonomous driving’, ‘collision control’, lokalisatie- en geotechnologie omdat ze op eigen initiatief obstakels omzeilen en hun taak ongestoord verderzetten. Na de werktaak loost de robot volledig autonoom het vuil water, vult proper water en reinigingsproducten aan via het docking station.

In België gebeurt de distributie (verkoop, onderhoud en huur) door onze afdeling HH Industry. Het Duitse bedrijf ADLATUS werd opgericht door een team van experten uit de cleaning en hightech industrie.

 

Robotcleaner met uitstekende reiniging

Dankzij de gerobotiseerde kuismachine ADLATUS CR700 bespaart u aanzienlijk op personeelskosten en haalt u uitstekende reinigingsresultaten. Bovendien worden uw kuisteams  minder belast met het zware, fysieke werk. Dankzij de ‘collision control’ worden grote oppervlaktes gereinigd zonder risico’s op accidenten tussen de robot en andere voorwerpen of mensen.

Ook de eenvoud en gebruiksvriendelijkheid van de ADLATUS CR700 zijn grote troeven. Er is geen hoge technische kennis vereist om dit toestel  te gebruiken. Dankzij de hightech kunt u de programma’s opstarten via de smartphone en tablet.

Bovendien krijgt uw bedrijf een coole uitstraling door het gebruik van deze hightech en innovatieve ADLATUS ‘cleaning robot’.