Meer en sneller schoonmaken met de Adlatus cleaning robot

Deze professionele elektrische robotcleaners reinigen autonoom grote oppervlaktes zoals winkelcentra, luchthavengebouwen, treinstations, ziekenhuizen, maar ook logistieke ruimtes, productiehallen en technische ruimtes.

Deze cleaning robots bulken van de technologische knowhow op het gebied van ‘autonomous driving’, ‘collision control’, lokalisatie- en geotechnologie omdat ze op eigen initiatief obstakels omzeilen en hun taak ongestoord verderzetten. Na de werktaak loost de robot volledig autonoom het vuil water, vult proper water en reinigingsproducten aan via het docking station.

In België gebeurt de distributie (verkoop, onderhoud en huur) door onze afdeling HH Industry. Het Duitse bedrijf ADLATUS werd opgericht door een team van experten uit de cleaning en hightech industrie.

 

Robotcleaner met uitstekende reiniging

Dankzij de gerobotiseerde kuismachine ADLATUS CR700 bespaart u aanzienlijk op personeelskosten en haalt u uitstekende reinigingsresultaten. Bovendien worden uw kuisteams  minder belast met het zware, fysieke werk. Dankzij de ‘collision control’ worden grote oppervlaktes gereinigd zonder risico’s op accidenten tussen de robot en andere voorwerpen of mensen.

Ook de eenvoud en gebruiksvriendelijkheid van de ADLATUS CR700 zijn grote troeven. Er is geen hoge technische kennis vereist om dit toestel  te gebruiken. Dankzij de hightech kunt u de programma’s opstarten via de smartphone en tablet.

Bovendien krijgt uw bedrijf een coole uitstraling door het gebruik van deze hightech en innovatieve ADLATUS ‘cleaning robot’.

 


HH Industry verzorgt de distributie (verkoop, onderhoud en huur) van Adlatus cleaning en sweeping robots voor bedrijven. De Adlatus automatische robotcleaner reinigt autonoom grote oppervlaktes zoals winkelcentra en luchthavengebouwen, maar ook logistieke ruimtes, productiehallen en technische ruimtes. De Adlatus sweeping robot of veegrobot zorgt ervoor dat vooraf het grovere vuil en kleine stukken afval op de vloer worden opgepikt.

Ontdek de kwaliteiten van de Adlatus cleaning robot

HH Industry verdeelt de elektrische robotcleaners van Adlatus, een Duits bedrijf met ruim 20 jaar ervaring in robottechnologie. Adlatus is Latijn en betekent ‘assistent’. Deze gerobotiseerde kuismachines zijn ontworpen om bedrijven te helpen bij het schoonmaken van vloeren en om zo het werk van hun werknemers gemakkelijker te maken.

De Adlatus cleaning robot reinigt autonoom grote oppervlaktes. Met ingebouwde zuig- en borstelfuncties is dit een hoogkwalitatieve schrobmachine.

Vaak is het aan te raden – zeker in industriële omgevingen – om de vloer eerst met een Adlatus sweeping robot (zie onderaan pagina) te bewerken. Deze robot gebruikt geen water of detergenten en veegt de vloer schoon door het vuil of afval in een bak op te vangen.

Demo aanvragen

 

Kenmerken:

 • Volautomatische bediening én handbediening
 • Gebruiksvriendelijke interface op het scherm of via mobiele applicatie
 • Automatische benadering van het servicestation (docking station)
 • Breed scala aan opties voor communicatie met de operator
 • Robuust ontwerp voor permanent gebruik
 • Voorzien van alarmfuncties
 • Autonomie: 4.000-5.000 m2 per opgeladen batterij
 • Reiniging: 1.000m² per uur (8.000-10.000m² per dag incl. 1 oplaadbeurt)
 • Hoogwaardige componenten
 • Gedetailleerd logboek van de oppervlakken en intensiteit van de reiniging (rapportage via mail)
 • Geen risico op aanrijdingen met mensen of obstakels
 • Communicatie met andere geautomatiseerde systemen

Maak kennis met de Adlatus cleaning robot

De gebruiksvriendelijkheid van deze industriële vloerreiniger is een grote troef. Maar hoe gaat deze kuismachine te werk? Met behulp van technologie zoals GPS en kunstmatige intelligentie (AI) worden eerst de schoonmaakgebieden in kaart gebracht en doet de zelfrijdende schrobmachine zijn ‘ronde’.

De Adlatus cleaning robots gaan steeds autonoom te werk. Na de schoonmaakjob loost de robot volledig autonoom het vuile water en vult proper water aan via het docking station. Het docking station voert schoon water aan, voert vuil water af, herlaadt de batterijen en checkt de status van de robot.

De robotcleaner die nooit een plekje mist

Dankzij afstandsscanners en sensoren ontwijkt deze cleaning robot automatisch alle obstakels. Hij is dus bruikbaar in grote ruimtes zoals productiehallen, magazijnen, sporthallen, luchthavens, ziekenhuizen, expo-ruimtes, winkelcentra en parkeergarages.

Vloeronderhoud logistieke ruimtes en productiehallen

De Adlatus robotcleaner is uitermate geschikt voor het vloeronderhoud van logistieke ruimtes. Hij past zich automatisch aan de omgeving aan en kan verschillende taken uitvoeren, helemaal afgestemd op de wensen van de klant.

Ervaar deze cleaning robot in winkelcentra en luchthavengebouwen

Een schone vloer werkt! Zeker in openbare ruimtes zoals een winkelcentrum of luchthaven is een schone vloer essentieel voor de uitstraling en voor het welzijn en de veiligheid van bezoekers en medewerkers.

Kwalitatieve vloerreiniger bespaart kosten

Een kwalitatieve (cleaning of sweeping) schoonmaakrobot heeft een positieve impact op de hygiëne en productiviteit op uw bedrijfsvloer en ook op uw kosten. Deze kwalitatieve schrobmachines gaan immers langer mee, hebben minder onderhoud nodig en besparen u kostbare arbeidsuren.

Onderhoud cleaning robot: onderhoudscontracten

Heeft uw cleaning robot of sweeping robot onderhoud nodig of is er een defect of beschadiging, dan staan de service-techniekers van HH Industry paraat om de kuismachine weer optimaal te laten functioneren. Bij HH Industry kiest u het onderhoudscontract dat het beste bij uw situatie past. Onze servicespecialisten informeren u graag.

Industriële sweeping robot (veegrobot) verwijdert vuil en afvalresten

De Adlatus sweeping robot is een volledig autonome veegrobot, die net als de cleaning robot met een docking station is uitgerust. Het vacuüm veegrobotsysteem is speciaal ontwikkeld voor logistieke en industriële sectoren om vuil in grote hallen of magazijnen efficiënt te verwijderen. De Adlatus sweeping robot is een kampioen in het opvegen van stof, productieafval, zand, bladeren, grond en ander vuil.

De toegevoegde waarde van een zelfrijdende cleaning/sweeping robot

Dankzij hun technisch vernuft is het normaal dat deze industriële robot vloerreinigers steeds vaker schoonmaaktaken overnemen. Door de toenemende werkdruk ontstaat immers overal uitval van personeel. De geautomatiseerde cleaning en sweeping robots reinigen snel en makkelijk talloze vierkante meters vloer op een veilige, duurzame en efficiënte manier.

Met andere woorden, deze vloerreinigers ontlasten uw medewerkers van fysiek zwaar werk en verhogen de veiligheid in de werkomgeving.

Robotcleaner of sweeping robot kopen of leasen

U kunt zowel de robotcleaner als de sweeping robot kopen of huren (lease) volgens verschillende formules en ondersteund door een onderhoudscontract.

Daarnaast is er de mogelijkheid om een contract met uw schoonmaakbedrijf af te sluiten, inclusief het gebruik van een cleaning robot of sweeping robot. Onze servicespecialisten informeren u graag over uw beste koop- of huurformule.

Demo met cleaning robot of sweeping robot?

Professioneel vloeronderhoud nodig? Neem contact op met HH Industry voor een demo, of een korte huurperiode zodat u het toestel even kan uittesten alvorens verdere stappen te nemen.

Contacteer uw regioverantwoordelijke via tel.nr. 03/821 08 38 of industry@vanderhaeghe.be.