Hilaire Van Der Haeghe kiest voor de topmerken YALE, ADLATUS en ADDAX omdat deze machines en voertuigen kwalitatief hoogstaand en zeer betrouwbaar zijn. Als gebruiker bent u zeker van een veilige en rendabele investering. Het is voor onze technische dienst een absolute prioriteit om onze klanten een service op maat te geven die hun investering maximaal productief houdt.

Top service: techniekers heel snel bij u ter plaatse

HH Industry voert alle onderhoudsbeurten, herstellingen en technische interventies uit met een eigen team van service-techniekers. Doordat ze regionaal verspreid wonen en van thuis uit vertrekken, zijn ze heel snel bij de klant ter plaatse.

Dit technisch team staat paraat om klanten in alle omstandigheden gepast en flexibel te ondersteunen. Ze hebben ruime ervaring, kennen de YALE, ADLATUS EN ADDAX toestellen en voertuigen door en door en scholen zich geregeld bij in de nieuwste technieken.

Wat de YALE heftrucks betreft: onze techniekers zijn uiteraard gespecialiseerd in de Yale toestellen, maar in veel gevallen verzorgen ze ook de service van andere merken.

Werkplaatsen in Antwerpen en Namen

Wij voeren de interventies bij u ter plaatse uit, of in een van onze werkplaatsen in Antwerpen (Wilrijk) of Namen (Fernelmont) indien dit efficiënter is voor de klant en de service-technieker.

Preventief en all-in onderhoud, waarborgtussenkomsten en herstellingen

U heeft de keuze uit diverse oplossingen om het onderhoud en eventueel ook de herstellingen volledig aan HH Industry over te laten. Wij zorgen ervoor dat uw vloot op de juiste tijdstippen onderhouden wordt volgens de fabrieksvoorwaarden. Voor herstellingen maken wij interventies op.

YALE Vision

Daarnaast bieden wij, met YALE Vision een modulaire fleet-softwareoplossing aan, waarmee u uw vloot van heftrucks kunt monitoren. De praktijk toont aan dat deze oplossing uw operationele efficiëntie grondig verhoogt en de risico-situaties (ongevallen, schade, …) drastisch beperkt.