Net zoals uw auto heeft ook uw machinepark regelmatig onderhoud nodig. Voor heftrucks en andere magazijntoestellen is dat niet anders. Een regelmatig onderhoud is belangrijk op ieder moment van het jaar. Een degelijk onderhoud van uw machines en toestellen: 

  • verlengt de levensduur ervan 
  • waarborgt de veiligheid 
  • voorkomt (hoge) reparatiekosten door nalatig onderhoud

Een vraag over uw onderhoud? Contacteer ons voor meer info. 

Onderhoud van uw heftrucks en magazijntoestellen 

We zeiden het al: een degelijk onderhoud is noodzakelijk om uw toestellen in goede én veilige conditie te houden. Dankzij de eenvoudige, all-in onderhoudscontracten van HH Industry slaapt u op beide oren. Toch kan u ook zelf uw steentje bijdragen aan een optimaal machineonderhoud. 

Om u verder te ontzorgen en uw vloot in opperste conditie te houden, gaan we nog een stap verder. Met YALE Vision geniet u van een modulaire fleet-softwareoplossing. Hiermee monitort u uw vloot van heftrucks waardoor uw operationele efficiëntie danig wordt opgekrikt en de risico-situaties (ongevallen, schade, …) drastisch beperkt worden. 

Kwaliteit en service zijn bij HH Industry geen loze begrippen, integendeel. Daarom ligt het serviceniveau binnen onze firma erg hoog. Eén van de manieren om snelheid en kwaliteit te bieden zonder in te boeten op één van beide, is de directe levering van onderdelen bij de servicetechnieker 

Dringend een onderhoud nodig? We helpen u graag snel verder. 

Heftruck reparatie: in no time weer operationeel 

De reparatie van heftrucks zit onze gedreven servicetechniekers in het bloed. 

Allereerst bepalen we of we de reparatie van uw heftruck bij u ter plaatse uitvoeren of in één van onze werkplaatsen in Antwerpen of Namen. Een snelle en accurate service is immers één van onze belangrijkste pijlers. Een defecte machine is namelijk verre van rendabel, integendeel. Een heftruck of andere machine die (te) lang buiten dienst is, kost u handenvol geld en dat willen we natuurlijk niet. 

Of het nu gaat om een tweedehands of een nieuw toestel: voor ons is elke interventie even belangrijk. U in no time weer operationeel krijgen: dat is waar het bij HH Industry om draait. 

Interventie nodig? Wij zijn al onderweg.

YALE heftruck onderdelen 

Bij HH Industry kiezen we bewust voor de topmerken YALE, ADLATUS en ADDAX omwille van de hoogstaande reputatie van deze machines en voertuigen. Ze staan wereldwijd bekend omwille van hun kwaliteit en hun uitmuntende betrouwbaarheid. 

Wenst u een veilige en rendabele investering? Dan maakt u met deze toestellen een prima keuze. 

Uiteraard vragen kwalitatieve toestellen ook het nodige onderhoud en dienen er af en toe onderdelen te worden vervangen. Onze technische dienst heeft als missie om alle klanten een service op maat te geven die hun investering maximaal productief houdt. 

Waar wacht u op? Contacteer ons snel.