Bij HILAIRE VAN DER HAEGHE NV/SA – YALE BELGIUM kunt u terecht voor een complete reeks aan vorkheftrucks en magazijntoestellen die bekend staan om hun lage  ‘cost of ownership’.  

Afhankelijk van uw activiteiten kiest u uit volgende toestellen: 

Heftrucks met verbrandingsmotor (diesel of gas): Deze heftrucks in compacte of niet-compacte vorm hebben een reputatie van wereldklasse in zware tot middelzware industriële toepassingen. De heftrucks zijn te verkrijgen in de diverse premium series.

Elektrische heftrucks: YALE BELGIUM biedt twee varianten aan: de 3-wiel elektrische en 4-wiel elektrische heftrucks. Het grote voordeel van deze trucks? Ze zijn beter voor het milieu! De elektrische heftrucks hebben een hefcapaciteit van 1.300 tot 9.000 kg.

Meelooppallettrucks (elektrisch): De pallettrucks van YALE BELGIUM zijn uitermate geschikt voor het verplaatsen, laden en lossen van goederen. Deze pallettrucks zijn ergonomisch ontworpen, wat het werken comfortabel en efficiënt maakt. Dankzij geavanceerde technologieën hebben deze toestellen een lange inzetduur en zijn ze zeer betrouwbaar.

Handpallettrucks (manueel): Voor transport over korte afstanden zijn onze manuele handpallettrucks een rendabele oplossing. Voor elke toepassing heeft YALE BELGIUM een geschikt model. Hun hoge belastbaarheid en hun vlotte manoeuvreerbaarheid in beperkte ruimtes maken  van deze pallettrucks de ideale magazijnhelpers.

Stapelaars (elektrisch en manueel): Van onze stapelaars hebben we er 8 in het assortiment (zowel handbediend als elektrisch), verdeeld over 5 varianten. De hefcapaciteit ligt bij de meeste stapelaars tussen de 1.000 en 1.500 kg, maar er is ook een model met een hefcapaciteit van 2.000 kg.

  • Meeloopstapelaars
  • Meerijstapelaars
  • Stapelaars met contra-gewicht
  • Platformstapelaars
  • Compacte stapelaars

Reachtrucks: Vooral de MR-serie biedt meer veelzijdigheid, meer flexibiliteit en een grotere keuze aan modellen. Deze ergonomisch ontworpen reachtrucks hebben een erg hoog prestatieniveau. De MR14-25 reachtruck kan op volledige capaciteit een lading van 2,5 ton 7,5 m hoog heffen en een lading van 800 kg tot 12,75 m hoog.

Orderverzamelaars: De MO-serie elektrische orderverzamelaars biedt een rustige, moeiteloze bediening en meerdere functionaliteiten. De twee orderverzamelaars uit de serie zijn de MO1O (E) met een hefcapaciteit van 1.000 kg en de MO1O-25 met een hefcapaciteit van 2.500 kg.

Smallegangentrucks: De perfecte oplossing voor hoge magazijnen. Ideaal voor het oppakken en opslaan van pallets op zeer hoog niveau in smalle gangpaden. Met deze smallegangentrucks kunt u meer stellingen plaatsen in uw magazijn. Deze trucks kunnen manueel bediend worden, maar rijden, via draadgeleiding in de vloer, ook semiautonoom.

Magazijntrekkers: De magazijntrekkers van YALE® zijn  efficiënt en kosteneffectief bij werkzaamheden aan productiebanden in fabrieken. Deze sterke werkpaarden zijn ideaal bij intensieve productieprocessen en hebben een trekvermogen tot 8.000 kg.

YALE® Robotics: De YALE® AGV’s (Automatisch Gestuurd Voertuig) zijn ideaal voor het uitvoeren van repetitieve taken, zoals het systematisch en repetitief verplaatsen van pallets in het magazijn en laden en lossen. Het gaat om robotica-oplossingen die zowel bediend als autonoom kunnen werken. Deze robottrucks zijn uitgerust met slimme functies die ze in staat stellen in dezelfde omgeving te werken als mensen, zonder dat er extra infrastructuur nodig is. Meer info en video.

Meer informatie over het volledige YALE® assortiment  van HILAIRE VAN DER HAEGHE NV/SA – YALE BELGIUM voor material handling? Ga naar de Product Kiezer.