Welke Yale® toestellen kan ik huren?

We hebben een zeer ruime huurvloot beschikbaar voor een korte termijn van bijvoorbeeld een dag, een week of een aantal maanden. Het zijn stuk voor stuk kwaliteitsvolle trucks.

  • Heftrucks
  • Magazijntrucks
  • Reachtrucks
  • Stapelaars
  • Elektrische pallettrucks

Check onze Product Kiezer

Hoe snel kan ik een heftruck huren?

Na elk huurtraject worden de trucks grondig nagekeken, geserviced en klaargestoomd voor de volgende klant. De heftrucks staan dus huurklaar en worden op uw locatie geleverd. Snel schakelen is de sterkte van het verhuurteam van YALE BELGIUM.

 

One stop shop

Wij bieden u de huuroplossing die u nodig heeft, aangepast aan uw wensen. We spelen kort op de bal, zodat u snel verder kunt.

 

Huren heftruck op korte termijn of lange termijn?

Bij huur op korte termijn beschikt u over de toestellen zolang u ze nodig heeft met een maximale flexibiliteit. Wanneer u plots nood heeft aan een ander type truck, wisselen we het toestel. U bent niet gebonden aan een vooraf vast te leggen termijn. Het toestel wordt verhuurd incl. onderhoud, bandenslijtage en eventuele herstellingen (met uitzondering van schades).

Bij huur op lange termijn, ook wel gekend als leasing of renting, voorzien wij een nieuw toestel volledig op maat van de klant. Specificaties worden geanalyseerd en mee verwerkt bij de bestelling,  samen met een servicepakket volgens uw behoefte. Deze optie biedt u een maximale flexibiliteit naar machine-uitrusting en eventuele opties op maat van uw bedrijf of toepassing. Deze huurcontracten zijn vaste contracten voor een overeengekomen huurperiode. Voor u betekent dit een periode zonder kopzorgen en onverwachte kosten.