Pneumatische band voor vorkheftrucks voor zwaar gebruik

Heffen met hoge capaciteit tot 16 ton

Modellen
GDP130-160EF
Laadvermogen
10500-16500kg

Ontworpen voor heavy-duty, zware en intensieve werkcyclustoepassingen.

  • Stage IV-motor
  • ECO-eLo
  • Lastdetecterende hydraulica (LSH – Load Sensing Hydraulics)
  • Motorbeschermingssysteem
  • Lange onderhoudsintervallen

Industriesectoren

- Logistiek van derden - Distributie van auto-onderdelen - Voedseldistributie - Detailhandel en e-commerce - Drankenindustrie

Downloadbare documenten

De EF-serie is met name geschikt voor sectoren als hout en houtproducten, havenwerkzaamheden en zware ladingen, metaalvoorraad, voorgespannen beton, bakstenen en blokken en productie.

De Yale EF-serie zijn zware trucks ontworpen voor de zwaarste toepassingen en voorzien van Stage IV-motoren voor lagere emissies.

Stage IV-conforme dieselmotoren gebruiken uitlaatgasrecirculatie (EGR), een dieseloxidekatalysator (DOC) en selectieve katalytische reductie (SCR)-technologie om de emissieniveaus aanzienlijk te verlagen.

High Performance Mode (HiP) is het maximaal motorvermogen en koppel beschikbaar voor hydraulische en rijfuncties. Economy-modus (ECO-eLo) maakt de gasklepreactie minder agressief en bespaart brandstof, met een verlaagd maximaal motortoerental.

Het lastdetecterende hydraulische systeem (LSH) biedt snellere hefsnelheden en hogere hydraulische snelheden voor een optimale productiviteit, vooral bij gebruik van hulpstukken. De olie wordt op drie plekken gefilterd om een hoge zuiverheid te behouden voor betrouwbaarheid.

Het lastdetecterende hydraulische systeem (LSH) biedt snellere hefsnelheden en hogere hydraulische snelheden voor een optimale productiviteit, vooral bij gebruik van hulpstukken. De olie wordt op drie plekken gefilterd om een hoge zuiverheid te behouden voor betrouwbaarheid.

De onbelemmerde toegang tot de motor en de belangrijkste onderdelen gebeurt via de zijdelings kantelende cabine. CANbus-verbindingen verkorten de tijd om fouten te identificeren. Langere service-intervallen zorgen voor een hogere uptime en vermindering van de servicekosten. LSH-olieverversing is maximaal 6000 uur, de verversingsinterval voor de transmissie-olie is 2000 uur.

Beschikbare modellen

Model Laadvermogen Hefhoogte Draaicirkel Gewicht
GDP100EF12 10500kg 7000mm 4584mm 19356kg
GDP160EF 16500kg 7000mm 4584mm 20008kg
GDP130EF 13500kg 7000mm 4584mm 18403kg
GDP140EF 14500kg 7000mm 4584mm 19208kg

Yale

HH Industry: verkoop en verhuur van YALE magazijntoestellen en heftrucks

Welkom bij YALE BELGIUM – vorkheftrucks & magazijntoestellen exclusief verdeeld in België door HILAIRE VAN DER HAEGHE NV

Wij zijn trots op het feit dat wij reeds meer dan 35 jaar exclusief invoerder/verdeler zijn van het merk YALE. Bij HILAIRE VAN DER HAEGHE NV vindt u bijgevolg de nodige ervaring om u te adviseren en te begeleiden betreffende het invullen van uw noden op gebied van “goederen behandelings toestellen” in uw bedrijf.