Pneumatische band voor vorkheftrucks voor zwaar gebruik

Heffen met een hoog draagvermogen en een lastzwaartepunt van 1200 mm

Modellen
GDP160EF12
Laadvermogen
16000kg

Ontworpen voor heavy-duty, zware en intensieve werkcyclustoepassingen.

  • Auto-shift-transmissie
  • Cabine-ontwerp in autostijl
  • ECO-eLo brandstofefficiëntie
  • Stage IV dieselmotoren
  • Vehicle System Manager

Industriesectoren

- Logistiek van derden - Distributie van auto-onderdelen - Voedseldistributie - Voedselverwerking - Detailhandel en e-commerce

Downloadbare documenten

Ontworpen voor een reeks zware en intensieve toepassingen en met opties die beschikbaar zijn om te voldoen aan specifieke industriële eisen, zoals verhoogde cabines, speciale verf voor gebruik in omgevingen met extreme temperaturen en front-end apparatuur voor gespecialiseerde toepassingen.

De heftrucks met hoge capaciteit van Yale zijn ontworpen voor gebruik in diverse sectoren, die allemaal uitblinken in intensieve arbeidscycli waardoor lastige ladingen efficiënter kunnen worden vervoerd.

Automatische schakeltransmissie heeft een soepele schakelfunctie, elektronische kruipfunctie en een intern diagnosesysteem Maar ook een beschermende vergrendeling bij vooruit en achteruit schakelen om de transmissie te beschermen.

“Cockpitstijl" bedieningsruimte met geïntegreerd prestatiedisplay, draaibare en geveerde zijdelingse stoel die naar voren en achteren verschuifbaar is en het zicht op de taak verbetert, gebogen voor- en achterruiten met gepantserd glas, hoogwaardig verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsysteem en verstelbare bedieningsarm met polssteun en minihendels.

De ECO-eLo Fuel Efficiency Mode verlaagt het brandstofverbruik met maximaal 20%, maar dat heeft weinig effect op de totale productiviteit van de truck onder de omstandigheden van de toepassing.

Stage IV-dieselmotoren leveren duurzaamheid voor lange periodes van piekvermogen, uitstekende acceleratie en soepel koppel voor trekken.

Intellix voertuigsysteemmanager (VSM) maximaliseert de uptime door het bewaken en beschermen van de belangrijkste functies van de heftruck.

Beschikbare modellen

Model Laadvermogen Hefhoogte Draaicirkel Gewicht
GDP160EF12 16000kg 6119mm 5200mm 21837kg

Yale

HH Industry: verkoop en verhuur van YALE magazijntoestellen en heftrucks

Welkom bij YALE BELGIUM – vorkheftrucks & magazijntoestellen exclusief verdeeld in België door HILAIRE VAN DER HAEGHE NV

Wij zijn trots op het feit dat wij reeds meer dan 35 jaar exclusief invoerder/verdeler zijn van het merk YALE. Bij HILAIRE VAN DER HAEGHE NV vindt u bijgevolg de nodige ervaring om u te adviseren en te begeleiden betreffende het invullen van uw noden op gebied van “goederen behandelings toestellen” in uw bedrijf.