Elektrische trekker met zitplaats

Comfortabele trekker met zitplaats

Modellen
MT70-80
Laadvermogen
7000-8000kg

Comfortabele, robuuste elektrische trekkers met zitplaats, ontworpen voor gebruik in diverse productie- en magazijntoepassingen, vooral bij productieaanvoerlijnen.

  • Lage bedrijfskosten
  • CANbus-communicatie
  • Instelbare rijsnelheden
  • Robuust en betrouwbaar
  • AC-motor

Industriesectoren

- Logistiek van derden - Distributie van auto-onderdelen - Voedseldistributie - Detailhandel en e-commerce - Drankenindustrie

Downloadbare documenten

Yale biedt heftrucks met verbeterde prestaties, wendbaarheid en een reeks innovatieve functies, om uw werkzaamheden productiever te maken. Er zijn diverse aanhangeroptie verkrijgbaar om deze capaciteit verder uit te breiden, voor gebruik bij diverse werkzaamheden in het magazijn.

Comfortabele, robuuste elektrische trekkers met zitplaats, ontworpen voor gebruik in diverse productie- en magazijntoepassingen, vooral bij productieaanvoerlijnen.

Geavanceerde besturingsfuncties, zoals eenvoudige diagnose via een handbediende controller waarmee de truck kan worden afgestemd op de behoeften van de toepassing.

Minder complexe bedrading dankzij het CANbus-communicatiesysteem, dat ook zorgt voor eenvoudige toegang tot onderdelen en verbeterde betrouwbaarheid.

Acceleratie, rij- en remsnelheden kunnen via de console door een onderhoudsmonteur worden aangepast aan de toepassing Dynamische snelheidsdetectie voorkomt te hoge snelheden, terwijl de externe inchcontrole de bestuurder helpt bij het aankoppelen van een aanhanger.

Stevige frameconstructie en betrouwbare onderdelen zorgen voor betrouwbaarheid en duurzaamheid op de lange termijn. De elektronica van de trekker, inclusief de AC-tractiemotor, afgedichte combi-controller, afgedichte stekkers en Hall-effect sensoren en schakelaars zijn allemaal beschermd tegen beschadiging.

De krachtige AC-aandrijfmotor met hoog acceleratievermogen, rem- en rijsnelheid heeft een hoge thermische capaciteit voor werkzaamheden, ideaal voor stop and go applicaties.

Beschikbare modellen

Model Laadvermogen Draaicirkel Accucapaciteit Gewicht
MT80 7000kg 1089mm 48V / 240-375Ah(V/Ah) 1280kg
MT70 8000kg 1576mm 48V / 240-375Ah(V/Ah) 1252kg

Yale

HH Industry: verkoop en verhuur van YALE magazijntoestellen en heftrucks

Welkom bij YALE BELGIUM – vorkheftrucks & magazijntoestellen exclusief verdeeld in België door HILAIRE VAN DER HAEGHE NV

Wij zijn trots op het feit dat wij reeds meer dan 35 jaar exclusief invoerder/verdeler zijn van het merk YALE. Bij HILAIRE VAN DER HAEGHE NV vindt u bijgevolg de nodige ervaring om u te adviseren en te begeleiden betreffende het invullen van uw noden op gebied van “goederen behandelings toestellen” in uw bedrijf.