Meelooppallettruck met ergonomisch heffen

Ideaal voor schappen vullen

Modellen
MP20DL
Laadvermogen
2000kg
  • Extra heffing
  • Ergonomische disselkop
  • Dubbele hef- en daalbediening
  • MOSFET-tractiecontrole
  • CANbus-technologie

Industriesectoren

- Distributie van auto-onderdelen - Drankenindustrie - Voedingsindustrie - Detailhandel en e-commerce

Downloadbare documenten

Het smalle en korte chassis van de MP20DL-serie maken deze serie zowel compact als wendbaar en zorgen voor snel, productief en zuinig horizontaal transport binnen en efficiënte laad- en lostoepassingen.

De serie MP20DL is rond de chauffeur ontworpen. De mogelijkheid om de pallet tot een comfortabele werkhoogte op te tillen, helpt de belasting van de rug en vermoeidheid te verminderen.

De extra heffing tot 780 mm voor ladingen tot 700 kg stelt de bestuurder in staat om op comfortabele hoogte te werken bij het hanteren van goederen of bij het verzamelen of aanvullen van voorraad op lage rekken.

De ergonomisch ontworpen disselkop heeft schuin geplaatste handgrepen en een responsieve 'vlinder'-bediening om belasting en vermoeidheid van de pols, duim en vingers van de chauffeur te verminderen.

Dubbele hef- en daalbediening zijn gepositioneerd voor links- of rechtshandig gebruik en alle bedieningselementen kunnen worden bediend zonder dat de dissel hoeft te worden losgelaten voor een efficiënte bediening.

De MOSFET-tractieregelaar biedt een traploze progressieve snelheidsregeling, automatische ontgrendeling en regeneratief remmen en anti-rollback.

De CANbus-technologie en een ingebouwd diagnosesysteem geven al vroeg aan of er onderhoud nodig is.

Beschikbare modellen

Model Laadvermogen Hefhoogte AST (breed/lang) Accucapaciteit Gewicht
MP20DL 2000kg 560mm 2044 / 2054mm 24V / 200Ah(V/Ah) 615kg

Yale

HH Industry: verkoop en verhuur van YALE magazijntoestellen en heftrucks

Welkom bij YALE BELGIUM – vorkheftrucks & magazijntoestellen exclusief verdeeld in België door HILAIRE VAN DER HAEGHE NV

Wij zijn trots op het feit dat wij reeds meer dan 35 jaar exclusief invoerder/verdeler zijn van het merk YALE. Bij HILAIRE VAN DER HAEGHE NV vindt u bijgevolg de nodige ervaring om u te adviseren en te begeleiden betreffende het invullen van uw noden op gebied van “goederen behandelings toestellen” in uw bedrijf.