Platformpallettruck met lage hefhoogte

Gewoon efficiënte pallettruck

Modellen
MP20XUX
Laadvermogen
2000kg

Een heftruck met een lage intensiteit die weinig onderhoud nodig heeft en die de productiviteit kan verhogen en de bedrijfskosten kan verlagen.

  • Robuust en duurzaam
  • Ergonomische disselkop en -bediening
  • AC-technologie
  • Weinig onderhoud
  • Optimaal design

Industriesectoren

- Distributie van auto-onderdelen - Drankenindustrie - Voedingsindustrie - Detailhandel en e-commerce

Downloadbare documenten

Een heftruck met een lage intensiteit die weinig onderhoud nodig heeft en die de productiviteit kan verhogen en de bedrijfskosten kan verlagen.

De MP20XUX is een gunstig geprijsde die een breed scala aan functies en betrouwbare prestaties combineert.

De vorken van de heftruck zijn gemaakt van zwaar staal en zorgen voor een maximale vorksterkte en een lange levensduur. Het ontwerp van de trekstang beschermt tegen doorbuigen en de onderdelen van de heftruck worden beschermd door duurzame kunststof afdekkingen.

De lange handgreep op de disselkop vermindert de stuurkracht en op de handgreep bevinden zich het noodterugkeersysteem, de schakelaar voor lage snelheid en de variabele snelheidsregeling.

Het geavanceerde AC-regelsysteem elimineert motorborstels voor minimale onderhoudsvereisten

De CANbus-technologie vermindert de complexiteit van de bedrading, terwijl de Instelling van de laagspanningsbeveiliging de levensduur van de batterij verlengt. Alle draaipunten zijn voorzien van smeernippels en een onderhoudsvriendelijke bus die de slijtage van de componenten vermindert.

De geveerde zwenkwielen verbeteren de zijdelingse stabiliteit op oneffen vloeren en verbeteren de prestaties en de levensduur van de heftruck.

Beschikbare modellen

Model Laadvermogen Hefhoogte AST (breed/lang) Accucapaciteit Gewicht
MP20XUX 2000kg 202mm 1960 / 2010mm 24V / 210Ah(V/Ah) 710kg

Yale

HH Industry: verkoop en verhuur van YALE magazijntoestellen en heftrucks

Welkom bij YALE BELGIUM – vorkheftrucks & magazijntoestellen exclusief verdeeld in België door HILAIRE VAN DER HAEGHE NV

Wij zijn trots op het feit dat wij reeds meer dan 35 jaar exclusief invoerder/verdeler zijn van het merk YALE. Bij HILAIRE VAN DER HAEGHE NV vindt u bijgevolg de nodige ervaring om u te adviseren en te begeleiden betreffende het invullen van uw noden op gebied van “goederen behandelings toestellen” in uw bedrijf.