Meeloopstapelaar met hoog hefvermogen

Een gewoon efficiënte meeloopstapelaar

Modellen
MS15UX
Laadvermogen
1500kg

Een heftruck met een lage intensiteit die weinig onderhoud nodig heeft en die de productiviteit kan verhogen en de bedrijfskosten kan verlagen.

  • Een heftruck met een lage intensiteit die weinig onderhoud nodig heeft en die de productiviteit kan verhogen en de bedrijfskosten kan verlagen.
  • CANbus-technologie
  • Robuust ontwerp
  • Minder stilstandtijd
  • Kruipsnelheid

Industriesectoren

- Detailhandel - Logistiek - Voeding - Drank

Downloadbare documenten

Meeloopstapelaar met lage intensiteit met een breed scala aan functies, waaronder; AC-bediening, regeneratief remsysteem, kruipgangschakelaar, geveerde zwenkwielen en CANbus-technologie.

De UX-serie van eenvoudig te gebruiken elektrische meeloopstapelaars biedt een betrouwbare oplossing voor algemeen gebruik. Geavanceerde AC-regelsysteem elimineert motorborstels en richtingschakelaars voor minimale onderhoudsvereisten

Geavanceerde AC-regelsysteem elimineert motorborstels en richtingschakelaars voor minimale onderhoudsvereisten

CANbus-technologie vermindert de complexiteit van de bedrading en verhoogt de betrouwbaarheid.

De vorken zijn gemaakt van zware staalsoorten en de onderdelen en de batterij worden beschermd door duurzame kunststof deksels.

De onderhoudsvereisten zijn beperkt, met inspectie-intervallen die om de 1000 uur worden aanbevolen voor een lange levensduur. 

De controller kan worden ingesteld op de rijsnelheid vooruit/achteruit, omkeerstroomrem, remlosfunctie, hef- en daalsnelheden en vertragend remmen. De prestaties van de chauffeur en de toepassing kunnen op elkaar worden afgestemd om een maximale productiviteit te garanderen.

Beschikbare modellen

Model Laadvermogen Hefhoogte AST (breed/lang) Accucapaciteit Gewicht
MS15UX 1500kg 5600mm 2450 / 2420mm 24V / 240h(V/Ah) 1300kg

Yale

HH Industry: verkoop en verhuur van YALE magazijntoestellen en heftrucks

Welkom bij YALE BELGIUM – vorkheftrucks & magazijntoestellen exclusief verdeeld in België door HILAIRE VAN DER HAEGHE NV

Wij zijn trots op het feit dat wij reeds meer dan 35 jaar exclusief invoerder/verdeler zijn van het merk YALE. Bij HILAIRE VAN DER HAEGHE NV vindt u bijgevolg de nodige ervaring om u te adviseren en te begeleiden betreffende het invullen van uw noden op gebied van “goederen behandelings toestellen” in uw bedrijf.