Interne verbranding vorkheftruck luchtband

Klaar de klus, op uw voorwaarden

Modellen
GDP/GLP80-90VX
Laadvermogen
8000-9000kg

De GDP/GLP80-90VX-serie is bewezen betrouwbaar en is ideaal voor zware toepassingen buitenshuis. Deze serie biedt de duurzaamheid en veelzijdigheid die u nodig hebt om de klus te klaren en is zeer geschikt voor de papier-, hout-, bouw- en metaalindustrie.

 • Robuuste en duurzame industriële motor
 • Techtronix™ 3x2-transmissie
 • Voldoet aan Stage V-emissienorm
 • Ergonomische kenmerken
 • Efficiënt onderhoud

Industriesectoren

- Logistiek van derden - Distributie van auto-onderdelen - Voedseldistributie - Detailhandel en e-commerce - Drankenindustrie

Downloadbare documenten

Klaar de klus, op uw voorwaarden

Robuuste en duurzame industriële motor

De Techtronix™ 3x2-transmissie heeft drie versnellingen vooruit en twee versnellingen achteruit voor extra rijsnelheid en klimvermogen met het Auto Deceleration System (automatische vertragingssysteem) dat de heftruck vertraagt als het gaspedaal wordt losgelaten.

De motor van de truck is uitgerust met een hogedruk common-rail, EGR-kleppen en selectieve katalytische reductie (SCR) via dieseluitlaatvloeistof (DEF). Door deze technologieën is de motor brandstofefficiënt en voldoet deze aan de nieuwste emissienormen (Stage V).

Een actief regenererend roetfilter (DPF) zorgt voor aanzienlijk minder onderhoud. De DPF-prestaties worden continu gemonitord en weergegeven op een extra beeldscherm op ooghoogte van de chauffeur.

Bij het heffen van een lading wordt het motortoerental automatisch verhoogd door de Autospeed Hydraulics-optie, om on-demand volledig hydraulisch vermogen te leveren.

Bovendien handhaaft Intellix VSM™ de huidige rijsnelheid, tenzij de chauffeur het gaspedaal indrukt. De chauffeur hoeft geen kruipsnelheid in te stellen en de productiviteit is hoger omdat de handelingen van de chauffeur eenvoudiger zijn.

De VX-serie zit vol met gebruikersvriendelijke functies om vermoeidheid te voorkomen en de productiviteit hoog te houden tijdens de gehele dienst.

 • De mast en cabine zorgen voor uitstekend zicht door de mast op de lading en de truck
 • Optionele cabine verkrijgbaar met of zonder airconditioning
 • Geïsoleerde aandrijflijn reduceert geluid en trillingen
 • Traploos instelbare stuurkolom helpt chauffeurs om een comfortabele werkhouding te vinden
 • Lage instaphoogte, grotere schoudervrijheid en gemakkelijke toegang tot de rechterzijde voor eenvoudig in- en uitstappen

De GP-VX-serie heeft niet alleen minder onderhoud nodig, maar is ook ontworpen om het onderhoud te vereenvoudigen wanneer dat nodig is – waardoor de bijbehorende tijd en kosten worden gereduceerd.

 • De complete servicetoegang van schutbord tot contragewicht draagt bij aan een snel en efficiënt onderhoud
 • Het Intellix VSM-voertuigsysteem houdt toezicht op snelle richtingsveranderingen waardoor de slijtage van de banden vermindert
 • Automatisch vertragingssysteem (standaard op de Techtronix-transmissie) vermindert het remgebruik en de daarmee gepaard gaande slijtage
 • Innovatief koelsysteem maakt lagere bedrijfstemperaturen mogelijk met een uitstekende luchtstroom door geoptimaliseerde kanalen en tunnels met een hoog volume
 • De radiator is 100% schokbestendig voor een lange levensduur
 • Betrouwbare elektronica, inclusief afgedichte connectoren

Beschikbare modellen

Model Laadvermogen Hefhoogte Draaicirkel Gewicht
GDP/GLP80VX 8000kg 6065mm 3794mm 12417kg
GDP/GLP90VX 9000kg 6065mm 3794mm 11956kg

Yale

HH Industry: verkoop en verhuur van YALE magazijntoestellen en heftrucks

Welkom bij YALE BELGIUM – vorkheftrucks & magazijntoestellen exclusief verdeeld in België door HILAIRE VAN DER HAEGHE NV

Wij zijn trots op het feit dat wij reeds meer dan 35 jaar exclusief invoerder/verdeler zijn van het merk YALE. Bij HILAIRE VAN DER HAEGHE NV vindt u bijgevolg de nodige ervaring om u te adviseren en te begeleiden betreffende het invullen van uw noden op gebied van “goederen behandelings toestellen” in uw bedrijf.