VIERWIEL ELEKTRISCHE VORKHEFTRUCK MET LUCHTBANDEN

Eenvoudig flexibel

De nieuwe serie elektrische vorkheftrucks van Yale® biedt een geëlektrificeerde oplossing met meer flexibiliteit om aan uw eisen voor binnen- en buitentoepassingen te voldoen.

  • Minder impact op het milieu
  • Lage total cost of ownership
  • Grote batterijcapaciteit
  • Verbeterde productiviteit
  • Bestuurderscomfort

Industriesectoren

- Home Centers - Distributie van auto-onderdelen - 3PL - Meubels en inrichtingen - Voedseldistributie - Dranken

Downloadbare documenten

Krachtige, onderhoudsarme heftruck voor binnengebruik

FLEXIBELE EN DUURZAME OPLOSSING MET LITHIUMION

De lithiumionbatterij heeft geen onderhoud nodig en produceert geen schadelijke uitstoot, waardoor u uw milieudoelen kunt bereiken. Bovendien werkt de aandrijflijn van de truck geluidsarm, waardoor de chauffeur een comfortabele werkomgeving heeft en geluidsoverlast wordt beperkt.

Dankzij de lage initiële investering en de lagere bedrijfskosten biedt deze truck lage total cost of ownership. De lithiumionbatterij hoeft niet te worden onderhouden, en de batterij hoeft niet te worden bijgevuld of vervangen, zodat stilstandtijden en onderhoudskosten worden beperkt. De batterij heeft een garantie van 5 jaar* en heeft minimaal onderhoud nodig, waardoor u nog meer kosten kunt besparen. Bovendien kan het ERP2.0-3.5MXLG-model, in vergelijking met een truck met verbrandingsmotor, de energiekosten met de helft verlagen, wat leidt tot lagere energierekeningen.

Het J2.0-3.5XTLG-model heeft standaard een hogere batterijcapaciteit dan onze grootste concurrenten**, wat betekent dat de batterij langer kan worden gebruikt en minder stilstandtijd heeft. De truck met optionele 154 V-batterij werkt ongeveer zoals een truck met verbrandingsmotor, met hoge rij- en hefsnelheden en klimvermogen.

** Concurrenten zijn EP, Heli, Hangcha. De gegevens zijn afkomstig van specificatiebladen die beschikbaar zijn op openbare websites.

De ERP2.0-3.5MXLG-serie biedt verschillende functies om de productiviteit van de chauffeur en de truck te verbeteren, waaronder een ruime cabine, uitzonderlijk zicht op de mast en een soepel stuursysteem. De scherp geprijsde lithiumionbatterij heeft geen onderhoud nodig en kan tussentijds worden opgeladen om aan uw drukke werkplanning te voldoen.

Het ergonomische ontwerp van de truck zorgt voor meer comfort voor uw chauffeur. De cabine is ruim en weerbestendig, zodat de chauffeur comfortabel binnen en buiten kan werken. Het uitstekende zicht op de mast geeft de chauffeur vertrouwen en de aandrijflijn is geluidsarm, waardoor er een rustige en aangename werkomgeving ontstaat.

Yale

HH Industry: verkoop en verhuur van YALE magazijntoestellen en heftrucks

Welkom bij YALE BELGIUM – vorkheftrucks & magazijntoestellen exclusief verdeeld in België door HILAIRE VAN DER HAEGHE NV

Wij zijn trots op het feit dat wij reeds meer dan 35 jaar exclusief invoerder/verdeler zijn van het merk YALE. Bij HILAIRE VAN DER HAEGHE NV vindt u bijgevolg de nodige ervaring om u te adviseren en te begeleiden betreffende het invullen van uw noden op gebied van “goederen behandelings toestellen” in uw bedrijf.