HH Industry stuwt met partnerships deze sportclubs naar hun beste niveau

Verantwoordelijkheid, integriteit & respect – kernwaarden die HH Industry met zich meedraagt én meetrekt in de samenwerking met haar partners! Daarom steunt HH Industry met veel ambitie regionale sportclubs in zowel Vlaanderen en Wallonië. Hoe ervaren ze die samenwerking?

 

Telenet Giants Antwerp: zoveel meer dan enkel sponsoring

Logo Telenet Giants

Basketbalclub Telenet Giants Antwerp blijft een gewaagde tegenpartij voor challenger Oostende! Daarnaast zet de club ook sterk in op community vorming. Een gouden combinatie, vindt voorzitter Verhoeven : “Met ons sterk regionaal netwerk bieden we niet alleen onze partners, maar ook het netwerk van onze partners een toegevoegde waarde. We zijn er dan ook zeer actief mee bezig om deze contacten te faciliteren.”

Over de samenwerking met HH Industry is voorzitter Verhoeven dan ook in de wolken: “Het fijne is dat het gaat over een partnership en niet over een eenvoudige sponsoring. De medewerkers en klanten van HH Industry zijn aanwezig tijdens onze wedstrijden en kunnen er zo meegenieten van de sfeer terwijl ze hun commercieel netwerk verder uitbouwen.”

 

Familiaal bedrijf

Wat voor hem ook belangrijk is, is het feit dat HH Industry en Telenet Giants Antwerp kernwaarden delen. “HH Industry heeft ondanks hun grote naam nog het DNA van een familiaal bedrijf. Teamgeest is voor hen, net zoals voor ons, een essentieel onderdeel van hun dagelijkse manier van werken,” zegt hij. “Toen we hun website de eerste keer bekeken, wisten we eigenlijk onmiddellijk dat we een ‘match’ hadden. “

 

Sporting Charleroi: een echte challenger!

 

2

Een soortgelijk verhaal, vertelt ook Walter Chardon. Hij is ‘directeur commercial’ bij Sporting Charleroi. “Onze sportieve ambities? De top 8 halen. We werken helaas niet met dezelfde budgetten als Brugge, Anderlecht, Gent, Genk en Standard – maar dat doet niets af aan onze motivatie”, vertelt hij. Walter kent de sterktes van zijn ploeg en is dus ook realistisch als het gaat om de prestaties.

De rol van HH Industry daarin? Samen met klanten en relaties supporteren tijdens de reguliere competitiewedstrijden van de Zebra’s. Op de ontvangst door het management op Mambour, de thuishaven van Sporting Charleroi, is alvast niets aan te merken!

Ook bij dit partnerschap staan gelijke waarden centraal. “HH Industry is een Belgisch bedrijf met een sterke aanwezigheid in Wallonië. Onze organisaties delen dezelfde waarden,” vertelt Walter. “We hebben beide respect voor onze medewerkers, de familiale waarden en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast zijn we groeibedrijven én challengers, elk in ons eigen domein.”

 

Stevige businesswerking

HH Industry is alvast vaste klant op de maandelijkse business events bij Sporting. “Sporting heeft een sterk zakelijk netwerk van een 350-tal bedrijven”, zegt Walter. “Er worden regelmatig bezoeken georganiseerd bij onze partners, zo maakt iedereen kennis met andere interessante Waalse ondernemingen!”

 

Rugby Soignies: samen de regionale economie mee ondersteunen

ETZ_0990-min

Ook bij de samenwerking met Rugby Soignies blijft het mantra ‘groeien, groeien en groeien’. “Om te blijven groeien, willen we ons imago koppelen aan andere sterke imago’s van bedrijven zoals HH Industry,” zegt voorzitter Danny Roossens.

“Daarom is het voor ons belangrijk dat onze club en onze partners dezelfde kernwaarden hoog in het vaandel dragen. Eenheid, integriteit, wederzijds respect … Zonder die waarden, geraak je nergens op het veld. Je bent in principe echt een grote familie als rugbyclub. Dat gevoel kregen we ook bij HH Industry.”

Rugby Soignies is één van de belangrijkste sportclubs in Wallonië. Ze vormt ook een belangrijk facet in de economische groei van de provincie Henegouwen. Een positie die ze graag willen versterken. “Onze rugbyclub kan de regio die in volle economische groei is een duwtje in de rug geven.”

Lees het volledige interview met voorzitter Danny Roossens van Rugby Soignies.

0 antwoorden