Wat een Yale® heftruck onderscheidt? Kwaliteit, eenvoud en vernuft

Yale® is een bekende producent van material handling apparatuur van topkwaliteit. Kiezen voor Yale® is kiezen voor een aanpak van ‘people, products en productivity’. De vorkheftrucks zijn een sterk staaltje van kwaliteit, eenvoudige bediening en ergonomisch vernuft.

 

Productkwaliteit en klantenservice

Yale’s® populariteit in vorkheftrucks, magazijntrucks en fleet management is grotendeels te danken aan de aantrekkingskracht die Yale® op nieuwe eindklanten heeft door de mix van productkwaliteit en klantenservice.

 

People Products Productivity

De slogan van Yale® ‘people, products, productivity’ vat samen wat ons succesvol maakt. Met medewerkers die onze klanten als hun belangrijkste partner en hun noden als de belangrijkste uitdaging beschouwen. Met een uitgebreid gamma van toestellen, ontworpen om de productiviteit bij klanten te verbeteren, ook door bestuurders te helpen om ergonomisch, comfortabel en veilig te werken. Dat deze Yale® aanpak strookt met de aanpak van Hilaire Van der Haeghe is geen toeval.

 

Eigen onderzoek en ontwikkeling: eerste elektrische vorkheftruck was een Yale®

Yale® streeft al sinds haar ontstaan naar technische perfectie. Dat doet dit premium merk door vanaf het begin fors te investeren in eigen onderzoek & ontwikkeling. In 1920 ontwikkelde Yale® de elektrische vorkheftruck. Deze jaarlijkse investering van vele miljoenen dollars in eigen onderzoek resulteert in een compleet gamma van toestellen die moeiteloos voldoen aan de strengste eisen qua ergonomie, comfort, technische evolutie en milieuwetgeving.

 

Een comfortabele heftruckchauffeur is een productievere bestuurder

Deze investeringen lonen. Ervaring leert dat bestuurders productiever worden naargelang hun heftrucks gemakkelijker te bedienen zijn. Heftruckbestuurders draaien lange diensten en dienen steeds geconcentreerd te zijn. Door de ergonomische opstelling van eenvoudige maar efficiënte bedieningselementen op de Yale® heftrucks, bevindt alles zich binnen handbereik en wordt de uitvoering van hun taken efficiënter.

 

Waarom kiezen voor een Yale®?

  • Uitgebreid scala aan Yale® material handling-apparatuur
  • Breed assortiment, van 1.000 tot 18.000 kg hefvermogen
  • Internationale expertise: wereldwijd werken meer dan 5.000 mensen bij Yale®
  • 12 productiefaciliteiten wereldwijd

Yale® werd opgericht in New York in 1919 en is in de VS al vele decennia de marktleider. Met een uitgebreid assortiment van heftrucks met een hefvermogen van 1 tot 18 ton, 350 dealers in ruim 60 landen, en meer dan 3 miljoen onderdelen die in 5 distributiecentra beschikbaar zijn, is de populariteit van Yale® wereldwijd zichtbaar.
Hilaire Van der Haeghe NV met Belgische vestigingen in Antwerpen en Namen, is al meer dan 35 jaar de exclusieve invoerder/verdeler voor de Belgische markt.

0 antwoorden