Pneumatische band voor vorkheftrucks voor zwaar gebruik

Heffen met hoge capaciteit tot 12 ton

Modellen
GDP80-120DF
Laadvermogen
8500-12500kg

Heavy-duty heftrucks zijn ontworpen voor gebruik in de zwaartse toepassingen met Stage IV-motoren voor minder uitstoot, maar die toch duurzaamheid leveren voor lange perioden van piekvermogen, uitstekende acceleratie en een soepel koppel.

  • HiP- en ECO-eLo-modi
  • Lastdetecterende hydraulica (LSH – Load Sensing Hydraulics)
  • Stage IV-motor
  • Lange onderhoudsintervallen
  • Motorbeschermingssysteem

Industriesectoren

- Logistiek van derden - Distributie van auto-onderdelen - Voedseldistributie - Detailhandel en e-commerce - Drankenindustrie

Downloadbare documenten

De DF-serie is met name geschikt voor sectoren als hout en houtproducten, havenwerkzaamheden en zware ladingen, metaalvoorraad, voorgespannen beton, bakstenen en blokken en productie.

De Yale DF-serie zijn zware trucks ontworpen voor de zwaarste toepassingen en voorzien van Stage IV-motoren voor lagere emissies.

High Performance Mode (HiP) is het maximaal motorvermogen en koppel beschikbaar voor hydraulische en rijfuncties. Economy-modus (ECO-eLo) maakt de gasklepreactie minder agressief en bespaart brandstof, met een verlaagd maximaal motortoerental.

Het lastdetecterende hydraulische systeem (LSH) biedt snellere hefsnelheden en hogere hydraulische snelheden voor een optimale productiviteit, vooral bij gebruik van hulpstukken. De olie wordt op drie plekken gefilterd om een hoge zuiverheid te behouden voor betrouwbaarheid. 

Stage IV-conforme dieselmotoren gebruiken uitlaatgasrecirculatie (EGR), een dieseloxidekatalysator (DOC) en selectieve katalytische reductie (SCR)-technologie om de emissieniveaus aanzienlijk te verlagen. 

De onbelemmerde toegang tot de motor en de belangrijkste onderdelen gebeurt via de zijdelings kantelende cabine. CAN-busverbindingen verkorten de tijd om fouten te identificeren. Langere service-intervallen zorgen voor een hogere uptime en vermindering van de servicekosten. LSH-olieverversing is maximaal 6000 uur, de verversingsinterval voor de transmissie-olie is 2000 uur.

Het beschermingssysteem voor de motor houdt de koelvloeistoftemperatuur, de luchtinlaattemperatuur en de oliedruk in de gaten. Het transmissiesysteem houdt de druk, temperatuur en blokkering vooruit/achteruit bij veranderingen van richting in de gaten. Het hydraulische systeem houdt in de gaten of de olietemperatuur niet te laag wordt.

Beschikbare modellen

Model Laadvermogen Hefhoogte Draaicirkel Gewicht
GDP100DF 10500kg 7000mm 4111mm 14384kg
GDP90DF 9500kg 5500mm 3926mm 13685kg
GDP80DF 8500kg 5500mm 3926mm 13090kg
GDP120DF 12500kg 7000mm 4111mm 15639kg
GDP100SDF 10500kg 7000mm 3926mm 14771kg

Yale

HH Industry: verkoop en verhuur van YALE magazijntoestellen en heftrucks

Welkom bij YALE BELGIUM – vorkheftrucks & magazijntoestellen exclusief verdeeld in België door HILAIRE VAN DER HAEGHE NV

Wij zijn trots op het feit dat wij reeds meer dan 35 jaar exclusief invoerder/verdeler zijn van het merk YALE. Bij HILAIRE VAN DER HAEGHE NV vindt u bijgevolg de nodige ervaring om u te adviseren en te begeleiden betreffende het invullen van uw noden op gebied van “goederen behandelings toestellen” in uw bedrijf.