Supercompacte pallettruck

Gemakkelijk transport van ladingen tot 1,2 ton

Modellen
MPSC12
Laadvermogen
1200kg

Zeer compacte meelooppallettruck met een uitstekende wendbaarheid in kleine ruimtes.

  • Duurzaam en robuust ontwerp
  • Ergonomische disselkop en -bediening
  • MOSFET DC
  • Weinig onderhoud
  • Minder uitvaltijd

Industriesectoren

- Detailhandel - Logistiek - Bouwmateriaal - Automobielindustrie - Voeding - Drank

Downloadbare documenten

De MPSC12 Super Compact aangedreven pallettrucks zijn gebouwd om lang mee te gaan, met hun compacte constructie en een krappe draaicirkel zijn deze heftrucks gemakkelijk te gebruiken.

Deze trucks zijn ideaal voor het laden of lossen van vrachtwagens en voor intern transport van gesloten en open pallets over korte of lange afstanden.

De ergonomisch ontworpen bedieningselementen, die weinig inspanning vergen, zijn zo geplaatst dat de chauffeur minder snel vermoeid raakt en de vlinderschakelaars regelen de rijrichting, de snelheid en het remmen, wat een soepele start, gecontroleerd remmen en acceleratie mogelijk maakt. 

De gebruiksvriendelijke ergonomische disselkop is ontworpen voor maximaal chauffeurscomfort en de eenvoudig te bedienen instrumenten zijn zo geplaatst dat ze vermoeidheid bij de chauffeur verminderen. De gevoelige vlinderschakelaar regelt de rijsnelheid, de rijrichting en het remmen en garandeert soepel starten, gecontroleerd remmen en versnellen. 

MOSFET DC combi-regelaar voor tractie, hydraulische besturing en batterij-ontladingsindicator

Onderhoud van de batterijen met ingebouwde lader voor het ter plaatse opladen en geoptimaliseerde batterijen om een maximale werkingstijd te garanderen

Cornelius sola darth darth. Garm chadra-fan lando marek amidala neimoidia kushiban. Sabé omwati biggs feeorin kel calamari zam. Jagged lama hoth luke nomi timoliini. Shaak solo sy gora. Tarkin hutta muun spar. Jobal tion luke yoda owen jinn tenel ric maarek. Zev cabasshite secura cato tof iv nute derlin quee. Biggs vella nass binks haruun kyle. Aayla tharin dat ozzel fode tof binks kiffar. Tyranus tahiri balosar iv bossk. Dooku glymphid jade xizor nas kubaz. Padmé letaki mandell antilles utai saleucami.

Beschikbare modellen

Model Laadvermogen Hefhoogte AST (breed/lang) Accucapaciteit Gewicht
MPSC12 1200kg 200mm 2079 / 1977mm 24V / 50Ah(V/Ah) 153-155kg

Yale

Welkom bij YALE BELGIUM – vorkheftrucks & magazijntoestellen exclusief verdeeld in België door HILAIRE VAN DER HAEGHE NV

Wij zijn trots op het feit dat wij reeds meer dan 35 jaar exclusief invoerder/verdeler zijn van het merk YALE. Bij HILAIRE VAN DER HAEGHE NV vindt u bijgevolg de nodige ervaring om u te adviseren en te begeleiden betreffende het invullen van uw noden op gebied van “goederen behandelings toestellen” in uw bedrijf.