Compacte en lichte pallettruck

Lithium-ion aangedreven pallettruck

Modellen
MPC15
Laadvermogen
1500kg
  • Gebruiksvriendelijke bediening
  • Duurzaam en robuust ontwerp
  • Kruipsnelheidsfunctie
  • Lage cost of ownership
  • Productieve heftruckchauffeur

Industriesectoren

- Distributie van auto-onderdelen - Drankenindustrie - Voedingsindustrie - Detailhandel en e-commerce

Downloadbare documenten

De MPC15 Compact aangedreven pallettrucks zijn gebouwd om lang mee te gaan, met hun compacte constructie en een krappe draaicirkel zijn deze heftrucks gemakkelijk te gebruiken in krappe ruimtes.

Deze trucks zijn ideaal voor het laden of lossen van vrachtwagens en voor intern transport van gesloten en open pallets over korte of lange afstanden.

De ergonomisch ontworpen bedieningselementen, die weinig inspanning vergen, zijn zo geplaatst dat de bestuurder minder snel vermoeid raakt en de vlinderschakelaars regelen de rijrichting, de snelheid en het remmen, wat een soepele start, gecontroleerd remmen en acceleratie mogelijk maakt.

Bij een botsing worden de onderdelen en de batterij beschermd door een speciaal ontworpen kap. De gelaste vorkconstructie en het versterkte compacte chassis maken de truck bestand tegen torsie bij zware belasting.

De kruipsnelheidsfunctie is ideaal voor manoeuvreren in kleine ruimtes.

De externe lader maakt het mogelijk de batterijen ter plaatse op te laden, terwijl de batterijsets een maximale werkingstijd mogelijk maken.

Het standaard anti-rollbacksysteem, met stabiliserende wielen voor een maximale stabiliteit bij het draaien en enkele lastwielen en uitgang-/ingangsrollen, optimaliseert de pallethantering voor de gemoedsrust van de chauffeur.

Beschikbare modellen

Model Laadvermogen Hefhoogte AST (breed/lang) Accucapaciteit Gewicht
MPC15 1500kg 115mm 1718 / 1687mm 48V / 10-15Ah(V/Ah) 120kg

Yale

HH Industry: verkoop en verhuur van YALE magazijntoestellen en heftrucks

Welkom bij YALE BELGIUM – vorkheftrucks & magazijntoestellen exclusief verdeeld in België door HILAIRE VAN DER HAEGHE NV

Wij zijn trots op het feit dat wij reeds meer dan 35 jaar exclusief invoerder/verdeler zijn van het merk YALE. Bij HILAIRE VAN DER HAEGHE NV vindt u bijgevolg de nodige ervaring om u te adviseren en te begeleiden betreffende het invullen van uw noden op gebied van “goederen behandelings toestellen” in uw bedrijf.