Pallettruck met zitplaats en lage heffunctie

Bekroonde ergonomie

Modellen
MP20-25T
Laadvermogen
2000-2500kg

Het zit-/leun-/stasysteem van de meerijstapelaar voor productiever transport

  • Variabele zitpositie voor zittend, leunend of staand gebruik
  • Ergonomische bedieningen
  • AC-technologie
  • Uistekende productiviteit

Industriesectoren

- Distributie van auto-onderdelen - Drankenindustrie - Voedingsindustrie - Detailhandel en e-commerce

Downloadbare documenten

Uitstekende toegang en een variabele zitpositie bieden een comfortabele werkomgeving voor een hogere productiviteit. Ideaal voor de overdracht van goederen over verschillende afstanden, terwijl de chauffeur een werkomgeving wordt geboden die snelle cyclustijden en een uitstekende doorvoersnelheid bevordert.

De smalle chassisbreedte van de MPT-serie laat de chauffeur pallets in de meest krappe ruimtes plaatsen, laden en lossen en hij kan zelfs achterin een heftruck of container ronddraaien.

Een voorgevormde, volledig instelbare kussenzitting van polyurethaan maakt een zittende, leunende en staande bediening/ondersteuning mogelijk om vermoeidheid tijdens langere ritten te verminderen.

De nieuwe generatie MOSFET-hoogfrequentie COMBI-regelaar moet zowel de tractie als de werking van de pomp regelen. De automatische snelheidsreductie bij het nemen van bochten wordt geactiveerd via de regelaar en het regeneratief remmen en het starten zonder terug te rollen op een helling zorgen voor extra energiezuinigheid.

De elektronische ‘fly-by-wire’-besturing stuurt licht en biedt een snelle wendbaarheid. De grote vlinderknoppen die weinig inspanning vergen, regelen de rijrichting, snelheid en het openen en sluiten van de elektromagnetische rem.

De wisselstroommotor levert hoge rijsnelheden in beladen/onbeladen toestand, een hoog aanloopkoppel en -acceleratie en een efficiënte werking. Het gebruik van AC-motortechnologie maakt vooruit- en achteruitschakelaars overbodig. 

De controller kan worden ingesteld op de rijsnelheid vooruit/achteruit, omkeerstroomrem, remlosfunctie, hef- en daalsnelheden en vertragend remmen. De prestaties van de chauffeur en de toepassing kunnen op elkaar worden afgestemd om een maximale productiviteit te garanderen.

Beschikbare modellen

Model Laadvermogen Hefhoogte AST (breed/lang) Accucapaciteit Gewicht
MP25T 2500kg 120mm 2554 / 2465mm 24V / 465Ah(V/Ah) 1010kg
MP20T 2000kg 120mm 2554 / 2465mm 24V / 465Ah(V/Ah) 1010kg

Yale

HH Industry: verkoop en verhuur van YALE magazijntoestellen en heftrucks

Welkom bij YALE BELGIUM – vorkheftrucks & magazijntoestellen exclusief verdeeld in België door HILAIRE VAN DER HAEGHE NV

Wij zijn trots op het feit dat wij reeds meer dan 35 jaar exclusief invoerder/verdeler zijn van het merk YALE. Bij HILAIRE VAN DER HAEGHE NV vindt u bijgevolg de nodige ervaring om u te adviseren en te begeleiden betreffende het invullen van uw noden op gebied van “goederen behandelings toestellen” in uw bedrijf.