Meeloopstapelaar met hoog hefvermogen

Gunstig geprijsde meeloopstapelaar

Modellen
MS10-12E
Laadvermogen
1000-1200kg

Een compacte meelooppalletstapelaar ontworpen om gebruiksvriendelijk te zijn met een soepele aandrijving, hef- en daalbediening voor een moeiteloze wendbaarheid.

  • Ergonomisch ontworpen disselkop
  • Combi MOSFET
  • Robuust en duurzaam
  • Lange onderhoudsintervallen
  • Zuinig

Industriesectoren

- Detailhandel - Logistiek - Voeding - Drank

Downloadbare documenten

Ideaal wanneer er een goedkope oplossing nodig is voor het ophalen van de voorraad bij middelgrote tot grote werkzaamheden. Het ergonomische ontwerp van de MS10-12E helpt de productiviteit van de chauffeur te maximaliseren bij de behandeling van open pallets en containers en het plaatsen van goederen in stellingen op meerdere niveaus. 

De MS10-12E compacte meelooppalletstapelaar is ontworpen om zo gebruiksvriendelijk mogelijk te zijn met een soepele aandrijving, hef- en daalbediening voor moeiteloze wendbaarheid in de krapste hoekjes van het magazijn of op de productievloer.

De disselkop is ontwikkeld met aandacht voor het comfort van de chauffeur en voorzien van een ergonomisch gevormd handvat met gehoekte handgrepen en een geïntegreerde handbeschermer. Grote vlinderknoppen die weinig inspanning vergen, regelen de rijrichting, snelheid en de elektromagnetische rem. De hef- en daalknoppen zijn handig geplaatst op de disselkop. De disselarm is op de aandrijfeenheid gemonteerd en de offset-positie verhoogt het zicht rond de mast.

De nieuwe generatie MOSFET-hoogfrequentie COMBI-regelaar moet zowel de tractie als de werking van de pomp regelen. De automatische snelheidsreductie bij het nemen van bochten wordt geactiveerd via de regelaar en het regeneratief remmen en het starten zonder terug te rollen op een helling zorgen voor extra energiezuinigheid.

De bescherming van de mast is voor de duurzaamheid van metaaldraad gemaakt. De vorksectie voor 1- en 2-traps masten is hetzelfde, 60 mm voor de eerste 250 mm vanaf het vorkenbord.

De onderhoudsvereisten zijn beperkt, met inspectie-intervallen die om de 1000 uur worden aanbevolen voor een lange levensduur. 

De controller kan worden ingesteld op de rijsnelheid vooruit/achteruit, omkeerstroomrem, remlosfunctie, hef- en daalsnelheden en vertragend remmen. De prestaties van de chauffeur en de toepassing kunnen op elkaar worden afgestemd om een maximale productiviteit te garanderen.

Beschikbare modellen

Model Laadvermogen Hefhoogte AST (breed/lang) Accucapaciteit Gewicht
MS10E 1000kg 3580mm 2285 / 2245mm 24V / 150-200Ah(V/Ah) 790kg
MS12E 1200kg 4180mm 2285 / 2245mm 24V / 200Ah(V/Ah) 810kg

Yale

HH Industry: verkoop en verhuur van YALE magazijntoestellen en heftrucks

Welkom bij YALE BELGIUM – vorkheftrucks & magazijntoestellen exclusief verdeeld in België door HILAIRE VAN DER HAEGHE NV

Wij zijn trots op het feit dat wij reeds meer dan 35 jaar exclusief invoerder/verdeler zijn van het merk YALE. Bij HILAIRE VAN DER HAEGHE NV vindt u bijgevolg de nodige ervaring om u te adviseren en te begeleiden betreffende het invullen van uw noden op gebied van “goederen behandelings toestellen” in uw bedrijf.