Meerijstapelaar met hoge heffunctie

Meerijstapelaar met eersteklas ergonomie

Modellen
MS16S
Laadvermogen
1600kg

Bij de serie MS16S van Yale staan de behoeften van de chauffeur centraal in het ontwerp, waardoor de chauffeur goederen over lange en korte afstanden snel en met uitstekend zicht kan verplaatsen.

  • Ergonomische bedieningen
  • Verstelbare stoel
  • Verschillende soorten masten
  • AC-technologie

Industriesectoren

- Distributie van auto-onderdelen - Drankenindustrie - Voedingsindustrie - Detailhandel en e-commerce

Downloadbare documenten

Bij de serie MS16S van Yale staan de behoeften van de chauffeur centraal in het ontwerp, waardoor de chauffeur goederen over lange en korte afstanden snel en met uitstekend zicht kan verplaatsen.

De MS16S-meerijstapelaar is bedoeld voor het stapelen en oppakken van goederen bij werkzaamheden voor lang en middellang intern transport. Met een uitstekende toegang, een variabele zitpositie en een mast met hoge hefhoogte biedt deze heftruck een comfortabele werkomgeving, wat leidt tot een hogere productiviteit.

De elektronische ‘fly-by-wire’-besturing stuurt licht en biedt een snelle wendbaarheid. De grote vlinderknoppen werken licht en regelen de rijrichting en -snelheid, en het openen en sluiten van de elektromagnetische rem.

De COMBI-hoogfrequentieregelaar regelt zowel de tractie als de werking van de pomp. De regelaar is voorzien van functies voor automatisch remmen en regeneratief remmen, en een antiterugrolfunctie bij starten op een helling. De automatische snelheidsreductie bij het nemen van bochten wordt geactiveerd via de regelaar en de functies voor regeneratief remmen en starten zonder terugrollen op een helling maken deze truck extra energiezuinig.

Een voorgevormde, volledig instelbare kussenzitting van polyurethaan maakt een zittende, leunende en staande bediening/ondersteuning mogelijk om vermoeidheid tijdens langere ritten te verminderen. Het chauffeurscompartiment heeft ook een gevoerde armsteun en het brede chassis biedt royale beenruimte voor extra comfort voor de chauffeur.

Er zijn verschillende soorten masten beschikbaar, waaronder de free lift 2- en 3-trapsmasten. De rollen worden permanent gesmeerd en zijn afgedicht voor een maximale levensduur.Er is standaard een doorzichtige Lexan-bescherming gemonteerd. 

De wisselstroommotor levert hoge rijsnelheden in beladen/onbeladen toestand, een hoog aanloopkoppel en -acceleratie en een efficiënte werking. Het gebruik van AC-motortechnologie maakt vooruit- en achteruitschakelaars overbodig. De motor is verticaal gemonteerd voor gemakkelijke toegang, betere ventilatie en minimale vervuiling vanaf de grond. 

Beschikbare modellen

Model Laadvermogen Hefhoogte AST (breed/lang) Accucapaciteit Gewicht
MS16S 1600kg 6020mm 2523 / 2501mm 24V / 465Ah(V/Ah) 1643kg

Yale

HH Industry: verkoop en verhuur van YALE magazijntoestellen en heftrucks

Welkom bij YALE BELGIUM – vorkheftrucks & magazijntoestellen exclusief verdeeld in België door HILAIRE VAN DER HAEGHE NV

Wij zijn trots op het feit dat wij reeds meer dan 35 jaar exclusief invoerder/verdeler zijn van het merk YALE. Bij HILAIRE VAN DER HAEGHE NV vindt u bijgevolg de nodige ervaring om u te adviseren en te begeleiden betreffende het invullen van uw noden op gebied van “goederen behandelings toestellen” in uw bedrijf.