Pallettruck

Ergonomisch ontwerp

The new MP16UX extends the current warehouse UX offering and is intended for low intensity applications.

  • Ergonomisch ontwerp
  • Ideaal voor retail en Last Mile Delivery
  • Concurrend energieverbruik

Industriesectoren

- Drankenindustrie - Voedingsindustrie - Detailhandel en e-commerce

Downloadbare documenten

De MP16-22 werkt moeiteloos en efficiënt in de kleinste ruimtes; deze truck is ontworpen rond de behoeften van de chauffeur en biedt een slimme ergonomie en een ongeëvenaarde wendbaarheid. 

Meelooppallettruck met lage heffunctie

Light Weight Slimline Design. Long tiller arm reduces steering effort, the head is also designed for maximum operator comfort. De bedieningselementen zijn ergonomisch geplaatst om vermoeidheid te verminderen, terwijl de instelbare prestatie-instellingen voldoen aan specifieke eisen. Gevoelige vlinderschakelaars regelen de rijrichting, snelheid en remmen garanderen soepel starten, gecontroleerd remmen en versnellen.

Ideal for unloading at back of store and any last mile delivery application. Lage bedrijfskosten

Powerful 1.2 kW AC traction motor combined with the 0.8 kW DC hoist motor allows for long battery shift life as well as soft lowering of goods. De batterij is verzegeld en onderhoudsvrij, terwijl de toegankelijkheid eenvoudig is voor een snelle vervanging van de batterij. De ingebouwde lader maakt het mogelijk de batterijen ter plaatse op te laden, terwijl geoptimaliseerde batterijsets de stilstandtijd verminderen.

Yale

HH Industry: verkoop en verhuur van YALE magazijntoestellen en heftrucks

Welkom bij YALE BELGIUM – vorkheftrucks & magazijntoestellen exclusief verdeeld in België door HILAIRE VAN DER HAEGHE NV

Wij zijn trots op het feit dat wij reeds meer dan 35 jaar exclusief invoerder/verdeler zijn van het merk YALE. Bij HILAIRE VAN DER HAEGHE NV vindt u bijgevolg de nodige ervaring om u te adviseren en te begeleiden betreffende het invullen van uw noden op gebied van “goederen behandelings toestellen” in uw bedrijf.