Palletstapelaar

Zeer productieve platformpallettruck met stapelfunctie

Modellen
MS20XD
Laadvermogen
1000-2500kg

De nieuwe dubbele platformstapelaar is betrouwbaar en zeer efficiënt en is ideaal voor het transporteren en opslaan van gepalletiseerde ladingen.

  • Drie chauffeurscompartimenten die passen bij verschillende toepassingen
  • Compact chassis voor uitstekende wendbaarheid
  • Ergonomisch ontwerp dat aansluit op verschillende vaardigheden van chauffeurs
  • Gecontroleerd, betrouwbaar en comfortabel
  • Vereenvoudigd diagnosesysteem en energie-efficiënt, klaar voor lithium-ion

Industriesectoren

- Detailhandel - Logistiek - Voeding - Drank

Downloadbare documenten

Robuust en compact ontwerp

De MS20XD is uitermate geschikt voor verschillende toepassingen dankzij de drie verschillende chauffeurscompartimenten: met een inklapbaar platform, een vast platform met zijbescherming of een vast platform met achterbescherming. De tweetraps mast biedt uitstekend zicht op de vorkpunten en de lading.

Het nieuwe chassisontwerp is goed toegankelijk en zeer wendbaar zodat de chauffeur ladingen optimaal kan verwerken. De progressieve snelheidscontrole voor het heffen en dalen is standaard aanwezig en het nieuwe stuursysteem verbetert de prestaties van de chauffeur.

Het chauffeurscompartiment is ergonomisch ontworpen en is comfortabel en gebruiksvriendelijk. De verstelbare scooterbediening is standaard aanwezig op de uitvoering met vast platform. Een vaste disselknop of optionele verstelbare disselkop is beschikbaar op de versie met inklapbaar platform. De rijmodus kan worden aangepast aan de vaardigheden van de chauffeur, zodat deze de truck zelfverzekerd kan bedienen.

Om schade en uitvaltijd te voorkomen is de truck uitgerust met een opgehangen motoraandrijving die de tractieregeling maximaliseert. De krachtige vering maakt het eenvoudiger om een vrachtwagen in- en uit te rijden. Het geveerde platform vermindert trillingen en schokken voor de chauffeur.

Dankzij het goed toegankelijke diagnosesysteem op het dashboard hoeft de motorkap niet te worden geopend om een laptop aan te sluiten op de CANbus. De waarschuwingslichten op het dashboard attenderen de chauffeur op mogelijke problemen. Klaar voor zowel loodzuur als lithium-ion, afhankelijk van de toepassingseisen, waardoor de truck geschikt is voor een breed scala aan toepassingen.

Beschikbare modellen

Model Laadvermogen Hefhoogte Platformhoogte Draaicirkel Accucapaciteit Gewicht
MS20XD platform with side protection 2000kg 1574mm 4.8mm 2341mm 24V / 375Ah(V/Ah) 1140kg
MS20XD 2000kg 1574mm 4.8mm 2813mm 24V / 250AH(V/Ah) 1000kg
MS20XD platform with rear protection 2000kg 1574mm 4.8mm 2442mm 24V / 375Ah(V/Ah) 1125kg

Yale

HH Industry: verkoop en verhuur van YALE magazijntoestellen en heftrucks

Welkom bij YALE BELGIUM – vorkheftrucks & magazijntoestellen exclusief verdeeld in België door HILAIRE VAN DER HAEGHE NV

Wij zijn trots op het feit dat wij reeds meer dan 35 jaar exclusief invoerder/verdeler zijn van het merk YALE. Bij HILAIRE VAN DER HAEGHE NV vindt u bijgevolg de nodige ervaring om u te adviseren en te begeleiden betreffende het invullen van uw noden op gebied van “goederen behandelings toestellen” in uw bedrijf.