Outdoor-reachtruck

Flexibiliteit van voertuig tot magazijn

Modellen
MRO16-20
Laadvermogen
1600-2000kg

Stroomlijn de verplaatsingen van voertuigen naar magazijnen in toepassingen die zowel binnen als buiten plaatsvinden met een flexibele en configureerbare oplossing.

  • Uitstekend zicht
  • Bestuurderscomfort
  • Superelastische banden
  • Gemakkelijk in- en uitstappen van de chauffeur
  • Functies die de bedrijfsduur verbeteren

Industriesectoren

- Distributie van auto-onderdelen - Dranken - Voedseldistributie - 3PL - Retail en e-commerce

Downloadbare documenten

Betrouwbaarheid voor logistiek binnen en buiten

Slim ontwerp voor evoluerende magazijnen

De YaleⓇ MRO16-20 biedt chauffeurs optimaal zicht en is ontworpen voor productiviteit, zodat bedrijven per uur meer ladingen kunnen verplaatsen.

U kunt kiezen uit:

  • Een standaard beschermkap van 2339 mm met metalen stangen, die zó zijn geplaatst dat het zicht op ladingen op hoogte maximaal is.
  • Een optionele Full View- of Clear View-beschermkap zonder metalen stangen, voor een duidelijk zicht naar boven door het dak.

De truck is ontworpen om het zicht op verkeer en voetgangers te verbeteren en om goed zicht naar beneden te bieden, wat de chauffeurs helpt om efficiënt en vol vertrouwen te rijden.

Om aan de specifieke toepassingsbehoeften te voldoen, zijn er ook ondersteuningssystemen voor de chauffeur beschikbaar. Dit zijn camera's op de vorken, het lastbeschermrek en de mast, alsmede een laserpositioneringssysteem en hoogteselectors.

Een hoog comfortniveau kan chauffeurs helpen om de algehele productiviteit te verhogen. Er zijn verschillende stoelen beschikbaar voor de YaleⓇ MRO16-20-serie, om chauffeurs de hele dienst en in de verschillende omstandigheden zowel binnen als buiten te ondersteunen.

De standaard volledig geveerde Grammer MSG 20-stoel kan eenvoudig worden aangepast aan het individuele gewicht van de chauffeur, met een visuele weegschaal die eenvoudig door de bestuurder kan worden ingesteld. Dit kan helpen om comfortabeler te rijden op oneffen ondergrond buiten.

De optionele luchtgeveerde Grammer MSG 65-stoel heeft een breder afstelbereik. De zitting van de stoel is ruimer en heeft een lendensteun, stoelbekledingsopties en hoofdsteun. Daarnaast heeft deze stoel meer vering. Dit helpt trillingen te absorberen, waardoor het rijden comfortabeler wordt voor chauffeurs die langer buiten werken.

Andere configureerbare opties om de MRO-serie te optimaliseren voor de werkomgeving zijn een gedeeltelijke of volledige cabine voor weerbescherming, met ruitenwissers die ervoor zorgen dat de truck ook bij regen kan blijven werken.

Door superelastische banden te combineren met de ontwerpfilosofie van een indoor-reachtruck, is deze outdoor-reachtruck ideaal voor locaties met zowel buiten- als binnenwerkzaamheden.

Superelastische banden bieden meer comfort voor de chauffeur en zorgen voor minder belasting op de onderdelen van de truck op verschillende ondergronden. Dit kan helpen bij het rijden tussen het magazijn en het terrein, van binnen naar buiten. Indien gewenst kunt u ook kiezen voor de optionele non-marking banden.

De Yale® outdoor-reachtruck is ontworpen om chauffeurs in staat te stellen om met één truck van binnen naar buiten te gaan. In een magazijnomgeving waar tijdsdruk een rol speelt, helpt het feit dat de chauffeur snel en gemakkelijk in en uit de truck kan stappen om de efficiëntie te bevorderen, vooral wanneer dit meerdere keren per dag gebeurt.

De MRO16-20-serie is zó ontworpen, dat de chauffeur gemakkelijk in en uit kan stappen, met 3-punts contact. De handgrepen zijn gemakkelijk te bereiken op de linkerkolom van de beschermkap en vóór de armleuning, en de instap bevat een tussentrede.

De handgrepen hebben een antislip, kunststof oppervlak voor een comfortabele grip. De positionering van de handen is optimaal en geschikt voor chauffeurs met uiteenlopende fysieke eigenschappen. Deze ontwerpkenmerken zijn vooral effectief als de heftruck buiten werkt, omdat oppervlakken daar nat kunnen zijn.

De eenvoudig toegankelijke tussentrede helpt chauffeurs om snel, gemakkelijk en veilig in en uit de truck te stappen. Daarna volgt een tweede trede met een antislipmat. De opstaphoogte is verlaagd, wat bijdraagt aan comfort, ergonomie en verminderde fysieke belasting.

Bedrijfsduur en efficiëntie zijn essentieel in magazijnen en bij intralogistiek, daarom is de Yale outdoor-reachtruck ontworpen om onderhoud te vereenvoudigen en uitvaltijd te verminderen.

Met de outdoor-reachtrucks uit de MRO-serie kunnen klanten ook kiezen tussen een loodzuur- of lithium-ion-batterij. Als zij de optie kiezen die het beste past bij hun werkcyclus en laadbehoeften, helpt dit om de werkzaamheden in beweging te houden.

Daarnaast zijn telescopische vorken optioneel leverbaar. Hiermee kunnen vrachtwagens vanaf één kant worden geladen en gelost, en hebben planners voor magazijnen meer opties dankzij de dubbeldiepe lay-out. Dit helpt kostbare tijd te besparen bij hectische intralogistieke toepassingen.

Beschikbare modellen

Model Laadvermogen Hefhoogte Draaicirkel AST (breed/lang) Accucapaciteit Gewicht
MRO20 2000kg 7400mm 1802.5mm 2884mm 48V / 620Ah(V/Ah) 4453kg
MRO16 1600kg 7500mm 1755.5mm 2882mm 48V / 620Ah(V/Ah) 4080kg

Yale

HH Industry: verkoop en verhuur van YALE magazijntoestellen en heftrucks

Welkom bij YALE BELGIUM – vorkheftrucks & magazijntoestellen exclusief verdeeld in België door HILAIRE VAN DER HAEGHE NV

Wij zijn trots op het feit dat wij reeds meer dan 35 jaar exclusief invoerder/verdeler zijn van het merk YALE. Bij HILAIRE VAN DER HAEGHE NV vindt u bijgevolg de nodige ervaring om u te adviseren en te begeleiden betreffende het invullen van uw noden op gebied van “goederen behandelings toestellen” in uw bedrijf.