Heftruck met interne verbrandingsmotor en luchtbanden

Premium IC-heftruck met contragewicht

Modellen
GDP/GLP1.6-2.0N
Laadvermogen
1600-2000kg

Terwijl veel andere heftruckfabrikanten kiezen voor een one-size-fits-all-aanpak, bieden wij u de flexibiliteit om een heftruck samen te stellen die bij u past. De nieuwe N-serie is gebaseerd op een schaalbaar platform zodat u de heftruck helemaal naar wens kunt configureren. En maakt u zich geen zorgen: betrouwbare hoge prestaties, een uitzonderlijke ergonomie en lage totale cost of ownership zijn standaard.

  • Ontworpen rondom de chauffeur
  • Optioneel dynamisch stabiliteitssysteem (DSS)
  • Lage total cost of ownership
  • Betrouwbare hoge prestaties

Industriesectoren

- 3PL - Distributie van auto-onderdelen - Voedseldistributie - Retail en e-commerce - Dranken

Downloadbare documenten

U bepaalt hoe hoog de lat ligt

Maatwerk en hoge prestaties voor uiteenlopende vereisten

Een ergonomische werkplek die strategisch is gebaseerd op comfort, gemak en een intuïtieve bediening, zodat chauffeurs hun hele dienst comfortabel en productief kunnen werken.

  • De hulpsystemen voor de chauffeur creëren meer bewustzijn bij de chauffeur en maken het voor de chauffeur gemakkelijker om de best practices aan te houden bij het manoeuvreren van de truck
  • Het ergonomische chauffeurscompartiment vermindert vermoeidheid en biedt meer comfort gedurende de hele dienst
  • Uitstekend zicht rondom geeft de chauffeur meer vertrouwen en verhoogt de efficiëntie

Een belangrijk kenmerk van de prestaties van de heftruck is veiligheid. Een Dynamic Stability System (DSS, dynamisch stabiliteitssysteem) is een optioneel systeem dat de chauffeur hoorbare en zichtbare waarschuwingen geeft en de functies/prestaties van de truck onder bepaalde omstandigheden beperkt.

Bewezen betrouwbaarheid, duurzame componenten en langere onderhoudsintervallen voor de motor minimaliseren de uitvaltijd en drukken de onderhoudskosten. Deze kostenbesparende voordelen en de mogelijkheid om de truck af te stemmen op uw eigen vereisten zorgen ervoor dat u de juiste truck voor de juiste prijs krijgt.

Bewaking via een telemetriesysteem zorgt dat storingen op afstand kunnen worden gelokaliseerd en er waarschuwingen voor noodzakelijk onderhoud kunnen worden gegeven, zonder dat de truck eerst handmatig hoeft te worden geïnspecteerd.

Ontworpen met uitstekend zicht rondom en technologie die uniek is voor de industrie, voor optimale prestaties, vertrouwen en productiviteit om te voldoen aan de uitdagingen van een grote verscheidenheid aan hedendaagse toepassingen.

  • Cyclustijden: snelle acceleratie en snelle hef-/daalsnelheden verkorten elke cyclus met seconden
  • Return to set tilt (RTST): met deze functie worden de vorken automatisch in een vooraf ingestelde kantelhoek gezet, zodat de lading consistent wordt geplaatst en de vorken nauwkeurig in en uit de lading gaan
  • Het dynamische stabiliteitssysteem (DSS) zorgt dat de beste werkmethoden worden gebruikt door prestatielimieten voor de snelheid, heffen en kantelsnelheid in te stellen. In tegenstelling tot systemen op bepaalde modellen van de concurrentie zijn er geen componenten die moeten worden onderhouden

Beschikbare modellen

Model Laadvermogen Hefhoogte Draaicirkel Gewicht
GDP/GLP1.8N 1800kg 8050mm 2066mm 2993kg
GDP/GLP1.6N 1600kg 8050mm 2053mm 2993kg
GDP/GLP2.0N 2000kg 8050mm 2085mm 2993kg

Yale

HH Industry: verkoop en verhuur van YALE magazijntoestellen en heftrucks

Welkom bij YALE BELGIUM – vorkheftrucks & magazijntoestellen exclusief verdeeld in België door HILAIRE VAN DER HAEGHE NV

Wij zijn trots op het feit dat wij reeds meer dan 35 jaar exclusief invoerder/verdeler zijn van het merk YALE. Bij HILAIRE VAN DER HAEGHE NV vindt u bijgevolg de nodige ervaring om u te adviseren en te begeleiden betreffende het invullen van uw noden op gebied van “goederen behandelings toestellen” in uw bedrijf.