Atelier Cambier: tevreden klant van HH Industry aan het woord

Wij willen iedereen – ongeacht fysieke of mentale beperking – zo goed mogelijk integreren op de arbeidsmarkt.” Voor Marketing & Communication Officer Luc Stassart, is dé missie achter Atelier Cambier in Charleroi duidelijk. Atelier Cambier biedt commerciële services aan aan klanten, leidt personen met een beperking op tot volwaardige werknemers die deze services kunnen uitvoeren en integreert hen zo stapsgewijs in de arbeidsmarkt.

Een nobel doel, dat staat als een paal boven water. HH Industry ondersteunt hen dan graag in deze missie door hen te voorzien van een elektrische orderverzameltruck YALE MO10S waarmee ze zware objecten kunnen verplaatsen, en die ze kunnen gebruiken in de verschillende magazijnen.

HH Industry toestellen op maat van Atelier Cambier…

Atelier Cambier biedt verschillende diensten aan. Denk aan poetsdiensten, een postdienst, timmerwerken… En ook: het ter beschikking stellen en uitbaten van grote magazijnen en opslagplaatsen voor uw producten. Wat wil dat concreet zeggen? Dat ze uw voorraad stockeren, pakketjes inpakken en klaarzetten en ze verzenden voor uw webshop of ander e-commerce bedrijf.

 

Elektrische orderverzameltruck voor magazijnwerk

Vooral bij die laatste activiteit komen de toestellen van HH Industry goed van pas.

Voor magazijnwerk is de elektrische orderverzameltruck YALE MO10S dan ook het ideale type vorkheftruck. Makkelijk manoeuvreerbaar vervoert hij snel én efficiënt zware gewichten van de ene naar de andere kant. Ideaal voor zwaardere pakketten dus. Maar wat met de hoge rekken in het magazijn waar ook op de bovenste verdiepingen goederen liggen?

Gelukkig kan de YALE MO10S ook daarvoor gebruikt worden! Die zorgt ervoor dat ook de goederen van de bovenste planken vlotjes, efficiënt en vooral veilig uit de rekken gehaald kunnen worden.

 

 

Kwaliteit, klantenservice en reputatie: de mix achter de eerste keuze voor HH Industry

Over de keuze voor een leverancier van hun eerste elektrische vorkheftruck, hoefden ze bij Atelier Cambier niet lang te twijfelen. Na een aantal mogelijke partners te hebben vergeleken met elkaar, kwam HH Industry als beste uit de bus voor de technische toestellen waaraan ze bij de organisatie nood hadden.

Bovendien was HH Industry geen volslagen onbekende naam voor Atelier Cambier. In de regio rond Charleroi staat HH Industry immers bekend als een uitstekende leverancier van kwalitatieve toestellen, en als een leverancier waar je toestellen kan huren of aankopen en die een uitstekende service na verkoop biedt.

Op naar meer samenwerking in de toekomst!

Atelier Cambier is zijn activiteiten voortdurend aan het uitbreiden. Er zitten nog heel wat nieuwe projecten in de pijplijn en daar hoort ongetwijfeld een uitbreiding van het machinepark bij. Momenteel zijn Atelier Cambier en HH Industry volop bezig met het implementeren van magazijn- en andere oplossingen op maat. Ook in de toekomst gaan we dus ongetwijfeld voor een mooie samenwerking.

Zelf een vorkheftruck of andere magazijntoestellen kopen of huren? Contacteer ons!

0 antwoorden