Peter Waerniers

Welkom Peter Waerniers, onze nieuwe ADDAX en ADLATUS  Business Development en Sales Advisor

Peter Waerniers, een man boordevol talent en met maar liefst 35 jaar ervaring als divisiemanager op de teller. Hij wordt niet voor niets hét aanspreekpunt voor onze Addax bedrijfsvoertuigen en Adlatus reinigingsrobots.

Wie is de nieuwe Business Development en Sales Advisor bij HH Industry Belgium? 

Peter Waerniers (PW): “Ik ben 56 jaar, geboren in Gent en uitgeweken naar Zele. Ik ben gehuwd met Barbara en heb twee fantastische dochters Pauline & Camille. Ik hou van tennissen, fitnessen en gezinsuitstapjes.”

Hoe bent u met HH Industry  in contact gekomen?

 PW: “Ik was 35 jaar divisiemanager in een installatiebedrijf. Samen met 30 collega´s voorzag ik beurzen van elektriciteitsaansluitingen en verlichting. Helaas heeft covid in mei 2021 een einde gemaakt aan dit verhaal.

 Op de beurs ‘Transport & Logistics’ maakte ik kennis met de mensen van HH Industry die tijdens deze beurs de première aankondigden van de elektrische voertuigen van Addax en de reinigingsrobot van Adlatus (bekijk video). Ik was direct gefascineerd door deze innovatieve producten en het kriebelde meteen: ik wil deze toestellen meer bekend maken bij het grote publiek. Laten we dus beginnen met de Belgische markt. Mijn technische achtergrond en commerciële skills zijn de perfecte match om een nieuw succesverhaal te schrijven.” 

Met HH Industry in contact komen

Hoe verliep de aanpassing?

PW: “Vanaf het eerste moment was ik lid van ‘de familie HH Industry’. Het bedrijf neemt z’n tijd voor het gericht selecteren van de juiste kandidaten en dat werpt z’n vruchten af.

Vanaf de eerste gesprekken zat het gevoel van samenhorigheid goed. Ik voelde dat ik in een familiale werkomgeving terechtkwam. Er wordt hard gewerkt maar er is een goede work life balance.

Uiteraard is het een hele aanpassing om na 35 jaar installatietechniek, plots twee innovatieve nieuwe merken onder mijn verantwoordelijkheid te krijgen, maar de aanpassing liep vlot door de hoge interactie met en de steun van mijn collega’s.

Maak snel kennis met de HH Industry-familie!

Business Development en Sales Advisor, da’s een mond vol. Wat houdt de functie precies in? 

PW: “Als Business Development en Sales Advisor ben ik onder meer verantwoordelijk voor de 2 nieuwste innovaties binnen HH Industry: de Adlatus reinigingsrobot en de Addax elektrische bedrijfsvoertuigen. Ik ben het aanspreekpunt voor België inzake deze producten, dus ik ken ze tot in de details.

Het is mijn taak én mijn missie om de kwaliteiten van de Belgische Addax voertuigen en de Duitse Adlatus toestellen aan de wereld kenbaar te maken. Ik mag hiervoor rekenen op de support van alle sales collega´s, de serviceafdeling, back-up office, onze salesmanager en de business unit manager.

Bovendien volg ik intensieve opleidingen om beide toestellen door en door te leren kennen en hun mogelijkheden en kwaliteiten in kaart te brengen. Ik word uitgedaagd door de innovatieve ontwikkelingen van deze producten. Van levenslang leren gesproken!”

Meer info over Adlatus en Addax? Klik hier!

Wanneer is uw missie geslaagd binnen uw functie?

PW: “Mijn missie is geslaagd wanneer ik langdurige, vertrouwelijke en kwaliteitsvolle relaties met klanten en collega´s heb opgebouwd. Sociale contacten liggen me na aan het hart. Deze functie is me op het lijf geschreven!”

 

Veel succes Peter!

 

Ook zin om in een top team te komen werken? Stuur een e-mail naar:  jobs@vanderhaeghe.be

Peter Waerniers is Business Development en Sales Advisor voor Addax en Adlatus van HH Industry. U kunt hem bereiken via het tel.nr. 03/821 08 38.

0 antwoorden