Een A-merk YALE® heftruck kopen? Wat u zeker moet weten!

De goudgele YALE® heftrucks zijn een begrip in de wereld van material handling oplossingen. YALE® is dan ook één van de oudste fabrikanten van vorkheftrucks en magazijntoestellen ter wereld en staat garant voor de kwaliteit van een A-merk. HILAIRE VAN DER HAEGHE NV/SA – YALE BELGIUM is al meer dan 35 jaar exclusief verdeler in België. Enkele wetenswaardigheden die u zeker moet weten als u een YALE® material handling toestel koopt. 

Allereerst een duik in de geschiedenis. Het bedrijf is in 1844 opgericht door de Amerikaan Linus Yale die ook het cilinderslot uitvond en nog een reeks andere technische producten. Het was in 1875 dat het bedrijf uitbreidde naar material handling toestellen. YALE® ontwikkelde de toestellen verder tot een prestigieus A-merk. Lees meer.

YALE is een A-merk over de hele lijn

YALE® is wereldwijd dé specialist op het gebied van material handling (heftrucks en magazijntoestellen). Deze wereldspeler heeft één van de meest uitgebreide assortimenten en is één van de sterkst groeiende merken in material handling.

 

 Internationale organisatie met 12 productielocaties

YALE® heeft de middelen van een internationale productieorganisatie. De YALE® material handling toestellen worden ontworpen en geproduceerd in 12 mondiale productiefaciliteiten.

 Hoogwaardige componenten voor material handling toestellen

YALE® produceert hoogwaardige componenten en monteert complete toestellen voor de verschillende wereldmarkten. Alle 12 productiesites zijn ISO-gecertificeerd en maken gebruik van technologieën en processen van wereldklasse. De productieprocessen worden wereldwijd toegepast en via best-practices constant verbeterd.

 

Innovatie door constante R&D

Al sinds haar ontstaan streeft YALE® naar technische perfectie. Dat doet dit A-merk door fors te investeren in eigen onderzoek & ontwikkeling (in 1920 ontwikkelde Yale® de eerste elektrische vorkheftruck).  Deze jaarlijkse investering van vele miljoenen dollars in eigen onderzoek resulteert in een gamma van toestellen die moeiteloos voldoen aan de strengste eisen qua ergonomie, comfort, technische evolutie en milieuwetgeving.

 

Alle functionaliteiten van een A-merk

Het succes van YALE® is niet alleen het resultaat van een sterk ontwerpproces. YALE® heeft oog voor de gevoeligheden van de chauffeurs en wil hun activiteiten met de meest ergonomische en veilige toestellen nog productiever maken.

YALE® staat voor comfort, veiligheid en functionaliteit en is in dit opzicht een trendsetter. Alle vorkheftrucks en magazijntoestellen zijn ergonomisch ontworpen met oog voor gebruiksgemak voor de chauffeur, veiligheid en comfort.

Ergonomische specialisten binnen YALE® engineering werken samen met externe deskundigen om rekening te houden met de specifieke bewegingen van de chauffeur die nodig zijn bij het uitvoeren van heftruckwerkzaamheden. Lees meer over de ergonomische features die voor minder vermoeidheid bij uw chauffeur zorgen en dus voor extra productiviteit tijdens zijn dienst.

 

 Waarom een YALE® heftruck of magazijntoestel kopen?

 

 De knowhow van een wereldspeler

 • Meer dan 100 jaar ervaring als fabrikant van kwaliteitsmachines
 • Uitgebreid assortiment van heftrucks en magazijntoestellen (van 1.000 tot 16.000 kg hefvermogen)
 • 12 productiefaciliteiten wereldwijd. In Europa: Craigavon (IRL), Nijmegen (NL) en Masate (IT)
 • Meer dan 3 miljoen originele onderdelen uit voorraad beschikbaar vanuit het (voor Europa) centraal magazijn in Nijmegen (NL)
 • YALE® investeert jaarlijks meer dan 40 miljoen dollar in onderzoek & ontwikkeling.
 • Alle YALE® heftrucks voldoen aan de belangrijke norm ISO 9001:2008.
 • Wereldwijd werken meer dan 5.000 mensen bij YALE®

 

Top service van HILAIRE VAN DER HAEGHE NV/SA – YALE BELGIUM

 • Een ambitieus en ervaren lokaal sales & service team staat voor u klaar
 • Alle modellen zijn beschikbaar voor demo’s bij u ter plaatse
 • Bestellen bij de rechtstreekse officiële en exclusieve invoerder voor België
 • Een ruim aanbod van gecertifieerde officiële tweedehandstoestellen (YALE® Certified Used Trucks)
 • Snelle en correcte opvolging van uw vragen en opmerkingen
 • Excellente service en zeer sterke knowhow van onze service-techniekers
 • 98 procent van de serviceaanvragen wordt binnen 24 uur opgelost, een absoluut topcijfer in onze sector.

Kies voor de kwaliteit van een A-merk. Het regionale sales team van HILAIRE VAN DER HAEGHE NV/SA – YALE BELGIUM geeft u meer info bij het samenstellen van nieuwe toestellen. Contacteer uw regioverantwoordelijke via tel.nr. 03/821 08 38 of industry@vanderhaeghe.be.

Meer informatie over het volledige YALE®  assortiment voor material handling? Ga naar de Product Kiezer.

0 antwoorden