Deze elektrisch aangedreven ‘utility vehicles’ zijn handige, compacte en vooral duurzame bedrijfsvoertuigen. Voor elke klus vindt u de geschikte ADDAX: van chassis-cabine en koelwagen tot afvalcontainer. Deze voertuigen worden ingezet voor zowel intralogistieke als interlogistieke opdrachten.

Uw wagenpark vergroenen met een elektrisch nutsvoertuig? Vraag hier vrijblijvend meer info.

Waarom elektrische nutsvoertuigen?

Er zijn talloze redenen te bedenken waarom deze ‘100% made in Belgium’ utility vehicles uw zaak vooruithelpen. Want dit voertuig maakt uw leveringen zoveel makkelijker. Met een rijbereik tussen 60 en 120 km per laadbeurt en een laadvermogen tot 1.000 kg is hij perfect inzetbaar voor alle leverschema’s.

Nog enkele troeven:

  • Toegestaan op de openbare weg
  • Deze nutsvoertuigen zijn geruisloos en veroorzaken dus geen lawaaioverlast
  • Topsnelheid van 70 km per uur
  • 5 jaar garantie op de batterij
  • 4G-monitoring op afstand

We willen graag dat u zelf de troeven van dit nutsvoertuig ervaart. Kom ‘m dus snel vrijblijvend testen en ontdek de veelzijdigheid!

 Duurzaam nutsvoertuig op maat nodig? Boek hier uw gratis demo.

Belgische innovatie

Modulariteit was één van de dominante bouwstenen – naast duurzaamheid – tijdens de  ontwikkeling van deze voertuigen. Alle modellen zijn aanpasbaar aan de specifieke behoeften van de gebruiker, ongeacht de bedrijfsactiviteit.

Vraag snel uw offerte.

Elektrisch laadvoertuig voor industrie, logistiek en gemeentelijke diensten

U kent HH Industry ongetwijfeld als verdeler van de kwaliteitsmerken YALE en ADLATUS. Maar wist u dat we daarbovenop ook officiële verdeler zijn van ADDAX? ADDAX staat voor innovatie en oerdegelijke topkwaliteit.

Ontdek snel welk voertuig het beste aansluit bij uw bedrijfsactiviteiten. Wat dacht u van een model met open laadbak? Of toch liever een gesloten model? Nutsvoertuig of laadoplossing: HH Industry heeft het ideale voertuig voor u. U vindt zelfs een koelwagen in het gamma.

Met dit utility vehicle tovert u uw magazijnen en logistieke ruimtes om tot groene en efficiënte werkplekken.

Meer weten? Ontdek hier het assortiment.