Logistiek is kortweg: het beheer van materialen. Intralogistiek heeft betrekking op het beheer van materialen binnen het eigen bedrijfsterrein(en). Daar valt ook het makkelijk verplaatsen van materialen van de ene naar de andere kant onder. Enter: het ADDAX bedrijfsvoertuig van HH Industry: elektrisch, makkelijk én duurzaam.

Meer info over dit logistiek nutsvoertuig

Deze elektrische bedrijfsvoertuigen zijn voor uw intralogistiek even veelzijdig als een Zwitsers zakmes. Ze worden vaak gebruikt in magazijnen en logistieke ruimtes door bijvoorbeeld technische of facility teams die onderhoud of herstellingen uitvoeren. U kunt ze inzetten om allerhande goederen en materialen te transporteren. Deze voertuigen beschikken over een uiterst comfortabele en veilige cabine.

Dit maakt hen uitermate geschikt voor de meest uiteenlopende bedrijfsdoeleinden binnen de logistiek en intralogistiek.

Logistieke processen optimaliseren? Vind hier meer info.

Uw (intra)logistiek verduurzamen met dit elektrisch nutsvoertuig

In elke bedrijfstak, en niet in het minst binnen logistiek en intralogistiek, is het verminderen of elimineren van CO²-uitstoot dé missie van vandaag.

Een emissievrije vloot voor uw logistieke processen is daarom een verstandige zet en een belangrijke, grote stap naar verduurzaming. Dankzij het uitgebreid ADDAX gamma utility vehicles biedt HH Industry hierop een krachtig antwoord.

Deze elektrische voertuigen herkent u aan:

  • hun enorme wendbaarheid. Ze banen zich een weg door elk parcours. Hun kleine formaat in combinatie met een grote laadcapaciteit maakt bedrijfsvoertuigen geliefd voor logistieke in intralogistieke processen.
  • de nieuwste snufjes die zorgen voor rijcomfort, controle op afstand en niet te vergeten: veiligheid.
  • hun strakke, moderne looks.
  • hun kwalitatieve afwerking en materiaalkeuzes die ‘made in Belgium’ extra in de verf zetten.

Logistiek verbeteren met een elektrisch voertuig? Vind hier meer informatie.

Transporteren van reserveonderdelen

Voor iedere bedrijfsactiviteit is er een geschikt model van dit voertuig mogelijk: van het transporteren van reserveonderdelen tot een voertuig met open laadbak of een model met hydraulische kiepbak. Elk ADDAX-voertuig is moduleerbaar naar uw wensen en noden: van chassis-cabine tot koelwagen voor koeltransport.

Kennismaken met dit gamma van HH Industry? Ontdek hier het assortiment.