Een kleine vracht vervoeren op – bijvoorbeeld – uw eigen bedrijfsterrein? Bij HH Industry kunt u terecht voor de elektrisch aangedreven ‘utility vehicles’ van Addax: handige, compacte en vooral duurzame bedrijfsvoertuigen voor polyvalent gebruik. Deze elektrische vrachtvoertuigen worden onder andere ingezet in de wereld van de industrie, intra- en interlogistiek, retail (last mile delivery), vakantieparken en pret- en themaparken.

Uw wagenpark vergroenen met een elektrisch vrachtvoertuig? Vraag hier vrijblijvend meer info.

Elektrische vrachtvoertuigen: handig voor industrie, logistiek en gemeentelijke diensten

Bij dit 100% elektrisch vrachtvoertuig staan drie aspecten centraal: modulariteit, duurzaamheid en wendbaarheid. Deze aanpasbare en veelzijdige bedrijfsvoertuigen zijn zo ontwikkeld dat ze altijd beantwoorden aan eender welke behoefte om goederen te verplaatsen of op te halen.

Welk voertuig past het beste bij uw bedrijfsactiviteiten? Heeft u baat bij een model met open laadbak of liever een gesloten model? Nutsvoertuig of laadoplossing: HH Industry heeft het ideale voertuig voor u. Wist u dat er zelfs een koelwagen in het gamma zit?

Transport op een uitgestrekt terrein of pendelen tussen verschillende bedrijfssites? Dit bedrijfsvoertuig voelt zich in elke situatie als een vis in het water.

U maakt uw magazijnen en logistieke ruimtes groen en efficiënt door een elektrisch bedrijfsvoertuig aan uw machinepark toe te voegen. Onderhoud en herstellingen worden plots een pak eenvoudiger dankzij een hydraulische kiepbak.

HH Industry staat aan de top inzake vlotte aankoop én after sales. Daarnaast verdienen uw toestellen een grondig onderhoud.

Meer weten? Ontdek hier het assortiment.

Een elektrisch vrachtvoertuig? Da’s een duurzaam laadvoertuig!

We zouden u kunnen overspoelen met de troeven van deze elektrische utility vehicles. We zouden kunnen benadrukken dat hij 100% elektrisch én 100% made in Belgium is. We zouden zijn ecologische meerwaarde in de verf kunnen zetten en benadrukken dat hij geruisloos is en dus geen geluidsoverlast veroorzaakt.

Daarnaast zouden we kunnen benoemen dat dit elektrisch bedrijfsvoertuig een topsnelheid van wel 70 km per uur haalt en een autonomie tussen de 60 en 120 kilometer. Of we kunnen u geruststellen met 5 jaar garantie op de batterij en zijn laadcapaciteit tot 1000 kg of 5m³ en pronken met de 4G-monitoring op afstand.

We zouden dat kunnen doen, maar we vinden uw persoonlijke ervaring veel belangrijker.

Kom dit voertuig daarom vrijblijvend testen en ontdek de veelzijdigheid!

Duurzaam bedrijfsvoertuig op maat nodig? Vraag snel een demo.

Haal uw elektrisch vrachtvoertuig nu in huis

Veelzijdige bedrijfsvoertuigen die makkelijk aanpasbaar zijn aan specifieke bedrijfsnoden dragen bij tot het succes van elke onderneming. Al deze Addax-voertuigen zijn daarom zo ontwikkeld dat ze de specifieke behoeften van de gebruiker feilloos inwilligen, ongeacht de bedrijfsactiviteit.

Benieuwd naar de veelzijdigheid? Vraag snel uw offerte.