Voor bepaalde werkzaamheden is laden en lossen door middel van een kiepsysteem uitermate aangewezen. In dat geval bieden onze ADDAX bedrijfsvoertuigen een geschikte oplossing. Maak kennis met dit gamma van veelzijdige, elektrische kiepvoertuigen.

Uw werk vergemakkelijken met een elektrische kiepwagen? Vraag hier meer info.

Elektrische kiepvoertuigen: handig voor buitenwerkers, onderhoudsploegen en groenvoorzieningen

Naast de kwaliteitsmerken YALE en ADLATUS vindt u bij HH Industry ook de ADDAX bedrijfsvoertuigen: 100% Belgisch, 100% duurzaam!

Voor buitenwerkers, onderhoudsploegen en groenvoorzieningen is er altijd een model dat aan de wensen voldoet. Kiest u voor een model met open laadbak of liever een gesloten model? Nutsvoertuig of kiepvoertuig: HH Industry heeft de ideale oplossing. U vindt zelfs een koelwagen en een afvalcontainer in het gamma.

Geniet naast een ultiem werkcomfort van de strakke afwerking van dit handig voertuig en de comfortabele wegligging. Transport op een uitgestrekt bedrijfsterrein of rondrijden in een recreatiepark, magazijn of begraafplaats? Dit bedrijfsvoertuig is toegelaten op de openbare weg en voelt zich in elke situatie als een vis in het water.

Onderhoud, laden en lossen zijn een pak efficiënter met een elektrische ADDAX met hydraulische kiepbak.

Ontdek hier het assortiment

Een elektrische kiepwagen helpt u op weg

Welk elektrisch bedrijfsvoertuig u verkiest: stuk voor stuk zullen ze uw werk vereenvoudigen. Heeft u een kiepwagen nodig voor Industrieel of facilitair beheer? Kies de technische specificaties die u nodig heeft en geniet van een configuratie op maat, zoals:

  • Een hydraulisch systeem waarmee u de laadbak automatisch kan kantelen zodat u afval of eender welk product makkelijk in- en uitlaadt.
  • Een ongeëvenaarde opslagcapaciteit tot 1000 kg. Dit maakt deze hydraulische kiepbak de perfecte partner voor de groendienst, de onderhoudsploeg of de opruimdienst. Liever een hydraulische kiepwagen met koffer? HH Industry heeft voor u het voertuig dat aan uw wensen voldoet.
  • Ongezien comfort voor de bestuurder: geniet van de ruime cabine, brede stoelen, dubbele vering, schijfremmen voor en achter én een maximaal zicht voor optimale veiligheid en werkgemak.

Naast de kwaliteitsmerken YALE en ADLATUS is HH Industry ook exclusief verdeler van ADDAX: topkwaliteit van Belgische makelij!
Ervaar zelf het werkcomfort van dit kiepvoertuig! Boek snel uw demo.