Deze ADDAX elektrisch aangedreven bedrijfsvoertuigen zijn compacte én duurzame voertuigen, geschikt voor de meest uiteenlopende bedrijfsdoeleinden – waaronder ook: het efficiënt beheren van uw afval. Dit voertuig geldt als een Europese referentie in ‘zero emission’-oplossingen. We vertellen u graag waarom.

Meer weten over Addax? Vraag snel en vrijblijvend meer info.

Een elektrisch bedrijfsvoertuig met afvalcontainer: praktisch en duurzaam

Nu haast elk bedrijf, stad of gemeente als doel heeft de CO²-uitstoot te verminderen, is een vloot emissievrije vuilniswagens een cruciale stap naar een duurzamere samenleving. De elektrische ADDAX bedrijfsvoertuigen met afvalcontainers zijn dan ook vanuit dat oogpunt ontwikkeld.

Naast stadsbesturen vinden deze voertuigen dan ook hun weg naar uitgestrekte bedrijfsparken, recreatieterreinen en woonwijken.

Een ADDAX afvalwagen:

  • is uiterst manoeuvreerbaar: hij is de ideale bondgenoot van menig afvalophaler in bedrijven, woonwijken, recreatiegebieden, …
  • is uitgerust met de nieuwste technologieën wat betreft optimaal rijcomfort, controle op afstand en de veiligheid van de bestuurder.
  • is ‘made in Belgium’ waardoor de hoogste kwaliteit absoluut is gegarandeerd.

Elektrische afvalwagen nodig? Vind hier meer informatie.

Een elektrische afvalwagen voor industrie, logistiek en gemeentelijke diensten

Welk ADDAX-voertuig u nodig heeft, hangt natuurlijk af van uw bedrijfsactiviteiten. De ene wil een model met open laadbak terwijl de andere baat heeft bij een gesloten model. Nutsvoertuig of laadoplossing: ADDAX heeft hét ‘electric utility vehicle’ dat bij u past: van koelwagen tot gewone chassis-cabine en van hydraulische kiepbak (met of zonder koffer) tot afvalcontainer.

Geniet tijdens het rijden in dit utility vehicle van zijn strakke afwerking en comfortabele wegligging. Deze bedrijfsvoertuigen zijn geschikt voor elke klus op elk terrein: van magazijnen en bedrijfsterreinen tot parken en ritten door de stad (de ADDAX is immers toegelaten op de openbare weg).

Meer weten? Ontdek ons assortiment >

Innovatie van morgen voor de elektrische bedrijfsvoertuigen van vandaag

Tijdens de ontwikkeling van deze utility vehicles stond modulariteit centraal. Dit zijn makkelijk aanpasbare, multifunctionele elektrische voertuigen die in elke onderneming of gemeente meerwaarde brengen.

Zoals u weet, is HH Industry verdeler van YALE en ADLATUS, maar we vertellen u graag dat we ook voor ADDAX exclusief verdeler zijn. HH Industry scoort hoge punten op vlak van vlotte aankoopservice én after sales. Daarnaast hechten we enorm veel waarde aan een deftig onderhoud van uw machine- of wagenpark.

Op zoek naar een elektrisch bedrijfsvoertuig met afvalcontainer? Vraag hier uw offerte.