Heftrucks bestaan in allerlei soorten, maten en gewichten. In menig magazijn of distributiecentrum kan en mag een heftruck niet ontbreken. Indien u inzet op efficiënt en veilig werken, is een vorkheftruck een cruciaal element in uw machinepark. 

Toch is de aanschaf van een heftruck of een ander magazijntoestel niet altijd vanzelfsprekend. Twijfelt u over de aankoop van een vorkheftruck? Bel ons dan even. We geven u graag de nodige informatie en het gepaste advies. Misschien is een heftruck huren een betere optie voor u. (lees: Snel een heftruck nodig?) 

 Meer info nodig? Contacteer ons meteen. 

Waarom zou u een heftruck huren? 

Er zijn heel wat redenen die de aankoop van een heftruck niet rechtvaardigen. In veel situaties is het interessanter om voor korte, middellange of zelfs lange termijn een heftruck of ander magazijntoestel te huren: 

  • U heeft slechts sporadisch een heftruck nodig. 
  • U heeft af en toe een andere soort machine nodig.  
  • Uw heftruck ligt in panne nét op het moment dat u ‘m dringend nodig heeft. 
  • U heeft seizoensgebonden activiteiten 
  • U heeft een piek in uw productie of magazijnwerk 

U wilt, alvorens over te gaan tot een aankoop, eerst feeling krijgen met het toestel. Vergelijk het met een testrit die u maakt met een nieuwe wagen. 

U ziet: er zijn tal van situaties te bedenken waarin u snel en eenvoudig, doch eenmalig, moet kunnen vertrouwen op een veilige en efficiënte heftruck. Een toestel huren is dan de perfecte oplossing. 

→ YALE heftruck huren op korte termijn

→ YALE heftruck huren op lange termijn (leasing)
 
Heftruck huren voor uw project? Contacteer ons. 

De huur van uw heftruck 

U denkt dat een vorkheftruck huren een heel gedoe is? Nee hoor! 

Eerst en vooral is een heftruck huren uiterst eenvoudig. Wij zorgen voor alles: een grondig nazicht voor en na gebruik, de nodige papieren, het transport, … We gaan bovendien samen met u na welk toestel het beste geschikt is voor het betreffende project. Kortom: bij HH Industry huurt u een heftruck of eender welk magazijntoestel met het allergrootste gemak, onder flexibele condities en zonder zorgen. 

Welke prijzen betaalt u voor het huren van een heftruck? 

Een heftruck huren, is uiteraard een pak goedkoper dan investeren in de aankoop van een nieuwe of tweedehands heftruck. 

Uiteraard hangt de huurprijs af van het soort toestel dat u huurt en de huurtermijn. Wat bij HH Industry vaststaat, is dat we steeds garant staan voor een uitmuntende service en de nodige controles. Of u nu een vorkheftruck huurt voor een dag, voor een maand of langer: elk toestel verkeert in opperbeste conditie en is grondig geïnspecteerd alvorens we het aan u toevertrouwen. 

Heftruck huren? Vraag hier een offerte op maat.