Iedereen wil dat zijn zaak of bedrijfsruimte er netjes bijligt. Als er klanten over de vloer komen, is het belangrijk dat alles representatief is. Een schoonmaakploeg kan een verstandige keuze zijn, maar voor grote ruimtes zoals een productiehal, parking of magazijn is een automatische cleaning robot vaak aangewezen.

Uw magazijn automatisch schoonmaken? Vraag hier vrijblijvend meer info.

Kies voor professioneel vloeronderhoud

Met een breedte van ongeveer 80 cm en een lengte van 1 meter baant deze zelfrijdende schrobmachine zich moeiteloos een weg door magazijn- en winkelgangen.

Hij is tot wel 5 uur per acculading voor u in de weer. Nadien heeft deze kuismachine 3 tot 8 uur oplaadtijd nodig. Laat deze robotcleaner uw winkel of zelfs het ganse winkelcentrum schoonmaken tijdens of na de openingstijden. De dag nadien staat hij gewoon weer voor u paraat.

De schrobmachines van HH Industry zijn uitgerust met een geavanceerd navigatiesysteem. Zo weet deze cleaning robot precies waar hij zich bevindt en welke route hij dient te volgen, zelfs in drukke omgevingen. Dankzij afstandsscanners en sensoren ontwijkt deze cleaning robot automatisch alle obstakels. Hij is dus bruikbaar in grote ruimtes zoals productiehallen, magazijnen, sporthallen, luchthavens, ziekenhuizen, expo-ruimtes, winkelcentra en parkeergarages.

Kenmerken:

 • Volautomatische bediening én handbediening
 • Gebruiksvriendelijke interface op het scherm of via mobiele applicatie
 • Automatische benadering van het servicestation (docking station)
 • Breed scala aan opties voor communicatie met de operator
 • Robuust ontwerp voor permanent gebruik
 • Voorzien van alarmfuncties
 • Autonomie: 4.000-5.000 m2 per opgeladen batterij
 • Reiniging: 1.000m² per uur (8.000-10.000m² per dag incl. 1 oplaadbeurt)
 • Hoogwaardige componenten
 • Gedetailleerd logboek van de oppervlakken en intensiteit van de reiniging (rapportage via mail)
 • Geen risico op aanrijdingen met mensen of obstakels
 • Communicatie met andere geautomatiseerde systemen

Professionele vloeren  zijn een makkie

Om in een optimaal, innoverend vloeronderhoud in bedrijven te voorzien, communiceert de schrobmachine moeiteloos met andere slimme objecten en apparatuur. Bovendien geeft u de cleaning robot makkelijk een specifieke taak door via de uiterst gebruiksvriendelijke interface op mobiel of tablet: een specifieke plek schoonmaken, terugkeren naar het laadstation enz.

Deze slimme robotcleaner verstuurt automatisch rapportages naar de gebruikers. Zo heeft u op elk moment de nodige inzichten in de prestaties van uw trouwe schoonmaakpartner.

Onderhoud cleaning robot: onderhoudscontracten

Heeft uw cleaning robot of veegrobot onderhoud nodig of is er een defect of beschadiging, dan staan de service-techniekers van HH Industry paraat om de kuismachine weer optimaal te laten functioneren. Bij HH Industry kiest u het onderhoudscontract dat het beste bij uw situatie past. Onze servicespecialisten informeren u graag.

Gewonnen voor een industriële robotcleaner? Boek snel uw demo.

Professioneel vloeronderhoud met een veegrobot

Voor een optimaal en duurzaam vloeronderhoud – zeker in industriële omgevingen – is het verstandig om, alvorens met de cleaning robot aan de slag te gaan, eerst een veegrobot in te zetten. Deze robot gebruikt namelijk geen water of detergenten en veegt de vloer schoon door vuil of afval op te vangen in een bak. Nadien zal de volautomatische reinigingsrobot optimaal zijn werk kunnen doen.

Kuismachine van Adlatus nodig? Vraag snel uw offerte.