Een automatische cleaning robot is in deze tijden een welgekomen hulp binnen de professionele en industriële schoonmaak. Deze zelfrijdende schrobmachine zal u én uw personeel een hoop werk uit handen nemen, wat de investering verantwoordt en zichzelf snel zal terugverdienen. 

 

In welke sector u ook werkt: schone bedrijfsruimtes zijn overal aan de orde. Personeel en klanten moeten vanzelfsprekend verwelkomd worden in een schone en hygiënische omgeving. Een zelfrijdende schrobmachine doet voor u het werk! 

Zelfrijdende schrobmachine nodig? Vraag snel meer info. 

Professionele schoonmaak met een industriële schrobmachine

De schoonmaak is een sector die vandaag de dag best wat hulp kan gebruiken. De sector heeft namelijk af te rekenen met een groot personeelstekort. Bestaand personeel valt veelvuldig uit omwille van ziekte of overbelasting. Efficiënte hulpmiddelen zijn welkom om het schoonmaken te vereenvoudigen en het personeel te ontlasten. Een robot maakt ook geen onderscheid in het moment waarop het werk dient te gebeuren, overdag, ’s nachts of in het weekend. 

De robot kuismachine van HH Industry biedt een onmiskenbare meerwaarde. Deze intelligente cleaning robot zorgt voor een revolutie binnen de professionele en industriële schoonmaak. 

Professionele schoonmaakhulp nodig? Vrijblijvende offerte aanvragen.

Revolutie binnen de industriële schoonmaak

Onze veeg-schrobmachines beschikken over diverse kwaliteitskenmerken. U zult versteld staan van hun geavanceerd navigatiesysteem. Het stelt deze intelligente machines in staat om autonoom én veilig op pad te gaan en zelfstandig een bedrijfsruimte schoon te schrobben. De machine zal op eender welk moment exact weten waar hij zich bevindt en wat er van hem wordt verwacht.  

Ook in een drukke omgeving waar veel bedrijvigheid is – denk aan winkelcentra of bedrijfshallen waar mensen aan het werk zijn – zal de cleaning robot op en top zijn werk doen. Hij maakt gebruik van tal van sensoren waarmee deze kuismachine alle denkbare objecten en obstakels detecteert en ontwijkt.  

Daarnaast zult u onder de indruk zijn van een actieradius tot wel 5 uur. Met één enkele acculading levert deze robot cleaner top prestaties. Met 3 tot 8 uur oplaadtijd heeft deze kuisjongen genoeg om nadien aan zijn volgende taak te beginnen.  

Ontdek hier de belangrijkste kenmerken van deze Adlatus cleaning robot.
 

Benieuwd naar deze zelfrijdende schrobmachine? Vraag hier uw gratis demo.