We are Champions: driepunters scoren met een YALE® vorkheftruck

Hoe presteren logistieke topondernemers achter het stuur van een heftruck? In 3 tv-afleveringen van We are Champions, uitgezonden op de Kanaal Z, tonen Bert Vandecaveye (CEO Tailormade Logistics), Filip Goossens (CEO On Time Logistics) en Ralph Caspanni (CEO Heylen Warehouses) hun kunsten en vaardigheid in een YALE®vorkheftruck.

Een basketbal tussen de vorken van een heftruck nemen, manoeuvreren met een stapelaar tussen paaltjes of een cocktail shaken met behulp van een heftruck. Filip, Ralph en Bert nemen het tegen elkaar op in een ludieke Material Handling Battle, die wordt uitgezonden in 3 episodes (oktober 2020, december 2020 en maart 2021). Na de 3 proeven wordt de winnaar aangeduid door een vakkundige jury (voor HILAIRE VAN DER HAEGHE NV/SA – YALE BELGIUM is onze Sales Manager Kristof Van der Endt het jurylid).

 

Hoeveel ballen in het mandje?

In de eerste aflevering werden de kandidaten op hun vorkenvaardigheid getest. Hoeveel basketballen konden ze na een rondje met de heftruck en met behulp van de vorken in het (basket)mandje leggen? Deze  proef werd uitgevoerd met een 2.5-tonner YALE® heftruck (lithium-ion met 4 wielen). Een MR14 YALE® reachtruck zorgde voor de basketbalring). De deelnemers moesten zo vaak mogelijk scoren op 3 verschillende hoogtes.

 

YALE BELGIUM heftrucks scoren

Deze 4de editie van We are Champions is de perfecte combinatie van expertise en plezier met drie bekende namen uit de logistieke wereld. Aangezien HILAIRE VAN DER HAEGHE NV/SA – YALE BELGIUM toestelpartner is van deze competitie, komen onze vorkheftrucks uitgebreid in beeld.

De andere partners van We are Champions zijn: A-Safe, Atrium en Topa Packaging.

We are Champions is te bekijken op Logistics TV (Transportmedia). Elke aflevering wordt in een herhalingslus gedurende 2 weekends uitgezonden op Kanaal Z.

Benieuwd naar hoe de CEO’s presteren in een heftruck? Bekijk hier de 1ste aflevering van We are Champions (vanaf min. 19.30)

0 antwoorden