Hoe worden de tweedehands YALE® heftrucks goedgekeurd?

HILAIRE VAN DER HAEGHE NV/SA – YALE BELGIUM biedt een ruim assortiment aan tweedehands vorkheftrucks te koop aan tegen scherpe prijzen. Deze Certified Used Trucks komen uit het eigen YALE®netwerk. Niet alleen kennen we dus hun historiek, we kijken ze ook zeer grondig na voor we ze in aanbieding zetten. Aan welke controles worden ze onderworpen?

 

Controle tweedehands heftrucks

Onze tweedehands trucks worden volgens strenge criteria goedgekeurd. Het is onze manier om de hoge kwaliteit van deze heftrucks te garanderen. Wat zijn de selectiecriteria vooraleer we het CTU-label (Certified Used Truck) toekennen?

  • Selectie op basis van bouwjaar, aantal draaiuren en technische conditie. Indien de occasie heftrucks aan deze criteria niet voldoen, komen ze niet in aanmerking als Certified Used Truck.
  • De geselecteerde trucks worden grondig technisch gecontroleerd, component per component, door onze gespecialiseerde techniekers.
  • Uitvoering van een volledig onderhoud. De te vervangen onderdelen worden zonder aarzelen ingewisseld voor nieuwe originele YALE® onderdelen.
  • Technische controle van instellingen, afstellingen en toleranties.
  • In functie van de vraag van de klant voeren we een gedeeltelijke of volledige refurbishing uit. Dat gaat van het gedeeltelijk tot volledig herlakken van de heftruck, tot het vervangen van banden, stoel, pedalen, of andere elementen die niet noodzakelijk technisch moeten worden vervangen, maar die de vorkheftruck esthetisch ten goede komen.

Je mag dus op beide oren slapen. Als je een YALE® gebruikte truck/unit/toestel koopt, ben je zeker van topkwaliteit en krijg je een gepaste machine die geschikt is voor jouw activiteit. Veilig en tevreden werken zijn voor ons nu eenmaal prioriteit.

Bekijk hier het YALE® aanbod van gebruikte heftrucks

Waarom een tweedehands heftruck kopen?

0 antwoorden