3-wiel achteraandrijving elektrische vorkheftruck

Middelzware elektrische heftruck

Modellen
ERP13-15VC
Laadvermogen
1250-1500kg

Ergonomisch geavanceerde en productieve elektrische vorkheftruck voor middelzware toepassingen.

  • Mast met uitstekend zicht
  • Ruim vloeroppervlak chauffeurscabine
  • Volledig verstelbare geveerde stoel
  • HiP (High Performance Setting) voor een betere productiviteit
  • VSM (Vehicle System Manager) voor het monitoren van de heftruckfuncties

Industriesectoren

- Logistiek van derden - Distributie van auto-onderdelen - Voedseldistributie - Detailhandel en e-commerce - Drankenindustrie

Downloadbare documenten

De VC-serie is speciaal ontworpen om een oplossing met lagere aanschafkosten te bieden voor middelzware toepassingen waar prestaties, wendbaarheid en de levensduur van de batterij belangrijke eisen zijn.

De meest compacte elektrische vorkheftruck in zijn klasse, ontworpen om te manoeuvreren in de krapste ruimtes en om pallets op de meest efficiënte manier te verplaatsen in containers en magazijnen.

De mast met goed zicht biedt een beter zicht vooruit op de vorken en de werkplek.

Royaal vloeroppervlak met anti-slip rubberen vloermat biedt maximale beenruimte en makkelijk in- en uitstappen

Een volledig verstelbare, volledig geveerde stoel met weinig trillingen (0,3-0,5 m/s²) helpt de overdracht van trillingen van de truck op de bestuurder te verminderen en zorgt bovendien voor een soepele rit.

De HiP (High Performance)-instelling levert een competitieve prestatie van 12,0 km/u (beladen) terwijl de ECO-eLo (Energy Low)-instelling het laagste energieverbruik van 3,9 kW/h (1,25 T) en 4,0 kW/h (1,5 T) op de VDI 2198-testcyclus levert.

(VSM) maakt het mogelijk de truckparameters aan te passen en de belangrijkste heftruckfuncties te bewaken om de prestaties voor de bestuurder en de toepassing op elkaar af te stemmen

Beschikbare modellen

Model Laadvermogen Hefhoogte Draaicirkel Accucapaciteit Gewicht
ERP15VC 1500kg 5500mm 1452mm 24V / 840-1000Ah(V/Ah) 2905kg
ERP13VC 1300kg 5500mm 1398mm 24V / 735-875Ah(V/Ah) 2700kg

Yale

HH Industry: verkoop en verhuur van YALE magazijntoestellen en heftrucks

Welkom bij YALE BELGIUM – vorkheftrucks & magazijntoestellen exclusief verdeeld in België door HILAIRE VAN DER HAEGHE NV

Wij zijn trots op het feit dat wij reeds meer dan 35 jaar exclusief invoerder/verdeler zijn van het merk YALE. Bij HILAIRE VAN DER HAEGHE NV vindt u bijgevolg de nodige ervaring om u te adviseren en te begeleiden betreffende het invullen van uw noden op gebied van “goederen behandelings toestellen” in uw bedrijf.