35 jaar YALE BELGIUM: heftrucks waarop je kan bouwen

HILAIRE VAN DER HAEGHE NV/SA – YALE BELGIUM is dit jaar 35 jaar exclusief verdeler van YALE® vorkheftrucks en magazijntoestellen in België. Een huis van vertrouwen dus, maar met een vizier gericht op innovatie. “De jaren spelen geen rol, onze visie op de toekomst des te meer,” zegt Michel De Maeyer, Business Unit Manager Industry.

 

Van wegenbouw naar YALE® vorkheftrucks

Al 35 jaar vind je de kenmerkende goudgele YALE® kleur van heftrucks, transpaletten en andere magazijntrucks op menig Belgisch bedrijfsterrein. Een duik in de geschiedenis leert dat HILAIRE VAN DER HAEGHE NV/SA, naast de distributie van de gekende land- en tuinbouwmachines, na WOII in machines voor wegenwerken en bouwactiviteiten investeerde zoals bulldozers, asfaltmachines en heftrucks.

Vanaf 1966 verdeelde HILAIRE VAN DER HAEGHE NV/SA tractoren en vorkheftrucks van het Amerikaanse Allis-Chalmers. Toen Allis-Chalmers werd overgenomen door Deutz, werd de vorkheftruckafdeling door de overnemer stopgezet. HILAIRE VAN DER HAEGHE NV/SA ging toen in zee met het Amerikaanse YALE®, dat zijn verovering van Europa startte, waardoor de exclusieve verdeling van YALE® vorkheftrucks volgde vanaf 1985. HILAIRE VAN DER HAEGHE NV/SA  is daarmee de oudste Europese YALE® distributeur.
Lees het volledige verhaal van HILAIRE VAN DER HAEGHE NV/SA YALE BELGIUM

 

Innovatie voorop

35 jaar, dat verdient een feestje maar door Covid-omstandigheden staan er geen bijzondere festiviteiten op de planning. “De jaren spelen geen rol, de visie op lange termijn des te meer,” zegt Michel De Maeyer die vooruitkijkt. “We trekken volop de kaart van de innovatie en van een breed scala aan oplossingen. Topprioriteit blijft om onze klanten te begeleiden naar de beste oplossing om aan hun logistieke behoeften te voldoen.”

 

35 jaar YALE® België, 100 jaar elektrische vorkheftruck

Daarnaast viert YALE® dit jaar ook het honderdste jubileum van de YALE® elektrische vorkheftruck. Dit jubileum valt samen met de uitbreiding van de lithium-ion-oplossing van YALE ®. “De afgelopen jaren hebben innovatieve energieoplossingen zoals li-on bewezen een positieve ontwikkeling te zijn, ook voor de material handling-sector. We kijken met andere woorden heel trots terug op onze 35 jaar, maar meer dan ooit denken en werken we aan de toekomst en nieuwe technologieën,” besluit Michel De Maeyer.

Meer informatie over het volledige YALE®  assortiment voor material handling van HILAIRE VAN DER HAEGHE NV/SA – YALE BELGIUM? Ga naar de Product Kiezer.

0 antwoorden