8 voordelen van een Yale® tweedehands heftruck

HILAIRE VAN DER HAEGHE NV – YALE BELGIUM beschikt over een ruim aanbod van tweedehands Yale® trucks en magazijntoestellen. Toestellen van topkwaliteit die een grondige revisie hebben ondergaan. Duik in het aanbod van Yale® gebruikte heftrucks. In een eerder artikel las je al waarom een tweedehands hefttruck een goede zaak is voor je budget. In dit artikel geven we je ook nog eens 8 andere voordelen om te kiezen voor een Yale Certified Used Truck:

 1. De kwaliteit van een A-merk
 2. Yale® staat voor kwaliteit en knowhow. Als exclusief invoerder van Yale® biedt HILAIRE VAN DER HAEGHE NV – YALE BELGIUM een ruim gamma aan toestellen, een constante ondersteuning, gekoppeld aan een tip top service. Uiteraard met originele onderdelen die rechtstreeks uit de Yale® fabriek komen. Onze kwaliteitsbelofte voor uw continuïteit.
 3. De Yale® Certified Used Trucks zijn uitgebreid getest en getoetst aan de fabrieksvoorwaarden. Alle machines zijn technisch in orde. In functie van uw wensen worden ze esthetisch opgeknapt. Technische aanpassingen worden in huis uitgevoerd door eigen service-techniekers die de historiek van de machines kennen.
 4. De trucks zijn afkomstig uit ons netwerk. We hebben hierdoor volledig zicht op de onderhouds- en herstellingshistoriek. U heeft de garantie dat alle interventies werden uitgevoerd volgens de Yale® voorschriften.
 5. Groot aanbod: altijd een tweedehands toestel beschikbaar
  Door ons groot aanbod kan YALE BELGIUM uw certified used truck snel leveren. Hebben wij het toestel dat u wenst niet op voorraad? Dan gaan wij voor u op zoek bij onze collega Yale®  invoerders in de nabije landen.
 6. Scherpe prijs
  YALE BELGIUM levert certified used trucks tegen eerlijke prijzen en afgestemd op uw specificaties. Op vraag van de klant werken we een voorstel op maat uit.
 7. Service en knowhow Yale®  service-techniekers
  YALE BELGIUM garandeert de levering van originele onderdelen en onze techniekers zijn echte specialisten in hun vakgebied. Eventuele aanpassingen of benodigde toebehoren kunnen uiteraard door ons worden voorzien.
 8. Afgestemd op uw activiteiten
  We stemmen de certified used truck perfect op maat van uw activiteiten af.
 9. Aantrekkelijke garantie
  In ons certified used truck aanbod bieden we, in functie van het niveau, 3 tot 6  maanden garantie op een tweedehands heftruck of magazijntoestel.

Snel een tweedehands heftruck nodig? Neem contact met ons op!

0 antwoorden