Waarom een tweedehands heftruck kopen?

Naast onze verkoop van nieuwe heftrucks bieden wij ook een ruim assortiment tweedehands trucks aan. Steeds met kwaliteit en duurzaamheid voorop.

 

Gebruikte heftruck is direct leverbaar

Occasietrucks zijn een voordelig alternatief. De Certified Used Trucks  van YALE BELGIUM zijn meestal voorradig, klaar voor de nieuwe eigenaar. We kunnen dus snel leveren en u hoeft dus geen tijd te verliezen.

Het Yale® aanbod van gebruikte heftrucks

 

Occasie heftruck is een goede zaak voor uw budget

Een tweedehands heftruck of magazijntoestel aankopen, is een goede zaak voor uw budget, maar… u kent niet altijd de historiek of de omstandigheden waarin het toestel bij de vorige eigenaar heeft gewerkt. Onze Certified Used Trucks zijn toestellen afkomstig uit ons eigen netwerk waardoor de onderhouds- en interventiehistoriek gekend is door onze technische dienst. Daarnaast zijn de toestellen zeer grondig nagekeken en geserviced voor ze in de aanbieding komen. Qua uiterlijke staat kunt u kiezen tussen volledige ‘refurbishing’, incl. nieuw lakwerk en het wegwerken van gebruiksschade, of voor de ‘as is’ versie. Wat vaststaat: u heeft altijd een tiptop technische machine.

 

Ga voor een tweedehands truck van Yale®

Wie een Yale® gebruikte truck/unit/toestel koopt, is zeker van topkwaliteit en krijgt een gepaste machine voor zijn toepassing. Bovendien krijgt u professionele technische ondersteuning en de knowhow van vakbekwame service-techniekers.

Nog niet overtuigd van een tweedehands truck bij Yale? Lees dan deze 8 voordelen van een tweedehands hefttruck.

0 antwoorden