Een blik achter de schermen bij de HH Industry opleidingen 

Onze klanten willen niet alleen een topmerk dat innovatief en betrouwbaar is, ze willen ook een topservice. En gelijk hebben ze! Onze Yale, Addax en Adlatus toestellen zijn stuk voor stuk topmerken en worden enkel met originele onderdelen onderhouden. Belangrijker nog is hoe de service geleverd wordt. Kennis, betrokkenheid en snel reageren zijn cruciale factoren. Om onze klanten een zo goed mogelijke service te verlenen, maken we er elke dag een prioriteit van om onze servicetechniekers tot in de puntjes op te leiden. 

Nu onze vaste opleider Paul Van Buynder, na meer dan 35 jaar trouwe dienst bij Yale Belgium, op pensioen gaat, zullen er enkele zaken wijzigen.  

HH Industry zet in op opleidingen voor een perfecte service 

Opleidingen, bijscholingen en kortom: elke dag bijleren, het is een cruciaal gegeven in de wereld van material handling. De wereld van heftrucks en magazijntoestellen is namelijk continu onderhevig aan technologische veranderingen, vooruitgang, innovatie en meer.  

Daarom is het voor HH Industry absolute prioriteit om ervoor te zorgen dat onze servicetechniekers van al deze nieuwigheden en veranderingen op de hoogte zijn en blijven. Alleen zo geloven we dat we u een vlekkeloze service kunnen bezorgen. 

Bovendien willen we er ook voor zorgen dat uw interne servicetechnici en magazijnmedewerkers pérfect weten hoe ze met onze toestellen moeten werken, en wat ze kunnen doen om snel in te grijpen wanneer problemen zich voordoen.  

Michiel, Seb en Nico zijn de ‘nieuwe’ opleiders bij HH Industry 

Met de pensionering van Paul Van Buynder grijpen we die kans aan om een frisse wind te laten gaan door onze opleidingen. De technologische vooruitgang – zeker op het vlak van onze toestellen – gaat namelijk steeds sneller en sneller en het gamma is enorm uitgebreid de laatste jaren.

Michiel Bekkers

Seb Bekkers

Seb Bekkers

Nico Sterckx

Voortaan zal dus niet 1 opleider de lessen voor alle machines op zich nemen – de lessen worden vanaf nu verdeeld over drie aparte vakmensen. 

Michiel Bekkers Seb Bekkers en Nico Sterckx

Dat zijn de nieuwste lesgevers van onze technische opleidingen bij HH Industry. Elk begonnen ze enkele jaren geleden als servicetechnieker bij HH Industry en groeiden ze door tot opleiders. 

Deze drie heren zullen, elk binnen hun eigen vakgebied, opleidingen bij leveranciers en fabrikanten volgen en zich bijscholen om daarna die kennis en informatie door te geven aan hun collega’s. Daarnaast zullen ze ook samenwerken en vakoverschrijdend werken. Zo kan u er altijd zeker van zijn dat een 24/7 service gegarandeerd is, en dat uw toestellen in handen zijn van mensen die écht kennis hebben van zaken.  

Bedankt Paul! 

Paul Van Buynder is al 35 jaar lang een erg gewaardeerde collega bij HH Industry. De laatste 20 jaar neemt hij de opleidingen van de verschillende servicetechniekers voor zijn rekening.  

Dit is dan ook het moment om hem te bedanken voor zijn jarenlange ongeremde inzet, motivatie en harde werk. Eén ding is alvast zeker: we zullen hem hard missen!  

Paul Van Buynder

Paul Van Buynder

Niet alleen was Paul een enorm grote bron van kennis en ervaring, hij was ook dé collega bij uitstek die altijd voor iedereen en alles klaar stond met raad en daad.  

Daarnaast zullen we ons Paul herinneren als de man die elke opleiding begon door RTFM (Read the fucking manual) op het bord te zetten. Geen zorgen Paul, ook deze raad nemen we absoluut mee!  

Paul, bedankt om zo een fijne collega te zijn!  

0 antwoorden