We Are Champions: behendigheid met een YALE heftruck 

In ‘We Are Champions’ nemen 3 CEO’s uit de logistieke wereld het tegen elkaar op. Hoe? Door behendigheidsproeven met een YALE vorkheftruck uit te voeren. Dit populaire behendigheidsspel is inmiddels al aan het 6de seizoen toe en wordt in de weekends van 10 september en 17 september 2022 uitgezonden door LogisticsTV op Kanaal Z.  

Goed omringd 

“Een ‘champion’ is iemand die zich iedere dag volledig geeft.” – Thomas Vuylsteke 

Voor deze ‘We Are Champions’ battle werd de bedrijfshal van HH Industry in Namen omgebouwd tot een heus hindernissenparcours. De 3 kandidaten die in deze editie het beste van zichzelf geven, zijn Thomas Vuylsteke (Vuylsteke Logistics), Peter Huybrechts (Titan Cargo) en Catrien Scheers (Fast Lines).   

Precisie, snelheid en doeltreffendheid zijn de rode draad doorheen deze wedstrijd. Een gespecialiseerde jury met vertegenwoordigers van HH Industry, A-SAFE Belgium, Atrium Opleidingen en Topa Packaging volgde alles op de voet.   

Sommige kandidaten werden wel érg creatief als het allemaal niet erg mee zit. “Als transportarchitecte ben ik continu bezig met voordenken,” verklaart Catrien Scheers van Fast Lines. Zij is overigens de enige kandidate zonder enige rijervaring met een heftruck. 

“Wie niet behendig is met een vorkheftruck, moet slim zijn 😉.” – Catrien Scheers 

Wilt u weten wat transportarchitecte Catrien bedoelt met deze quote? Bekijk dan snel het filmpje. 

“Ik heb mij ontzettend geamuseerd!”, voegt ze er nog aan toe. “Ik voelde mij precies op vakantie.”  

And the champion is… 

Het lijdt geen twijfel: de drie kandidaten hebben het schitterend gedaan. Zeker Catrien, die het als enige zonder rijervaring mocht opnemen tegen 2 straffe kandidaten, zette een schitterende prestatie neer. Wie uiteindelijk de winnaar werd, mogen we natuurlijk niet vrijgeven, kijk daarvoor naar de finale in op Kanaal Z in de weekends van 10 en 17 september 2022. 

“In ‘We are champions’ is het woord ‘we’ belangrijker dan het woord ‘champions’.” – Peter Huybrechts 

De smaak van ‘We Are Champions’ te pakken? Bekijk hier de finale van de editie 2021 en bekijk hier sfeerverslag van de editie van 2020 die bij Atrium Opleidingen plaatsvond. 

Kom zelf met een heftruck rijden op Transport Logistics Gent 

Wilt u ook uw heftruckskills testen als een echte ‘champion’? Bezoek dan de We Are Champions stand van HH Industry op de Transport & Logistics beurs in Flanders Expo in Gent (13-15 september 2022). We verwachten u op stand 1.126 waar we samen met A-SAFE, TOPA PACKAGING en Atrium Opleidingen één van de challenges hebben nagebouwd om iedereen de kans te geven zich te meten met de deelnemers van de tv-show.  

Wie weet wint u wel de hoofdprijs (een e-step !) als u de proef aflegt in de snelste tijd en op de efficiëntste en veiligste manier. Opgelet, onze jury is streng 😉. In ieder geval krijgt iedere deelnemer een leuke attentie.

Breng ons dus een bezoekje en ga naar huis met een indrukwekkende lading nieuwe inzichten, inspiratie en waardevolle contacten. We tonen u met trots onze toestellen en geven u graag de nodige uitleg en advies. 

Kunt u niet wachten tot 13 september? Contacteer ons dan snel! 

0 antwoorden