YALE BELGIUM supportert mee voor de Zebra’s

HILAIRE VAN DER HAEGHE NV/SA – YALE BELGIUM heeft een groot hart voor onze Waalse vrienden. “Wij zijn al 3 seizoenen partner van eersteklasser Sporting Charleroi. De Zebra’s zijn een ploeg waar net als bij HILAIRE VAN DER HAEGHE NV/SA het familiale karakter primeert,” zeggen Michel De Maeyer, Business Unit Manager Industry, en Sébastien Wattiaux, Business Development & Sales Advisor in Wallonië. 

 

Familiebedrijf partnert met familieclub

Net als Sporting Charleroi heeft ook HILAIRE VAN DER HAEGHE NV/SA – YALE BELGIUM een stevige voet op Waalse bodem. Vanuit haar divisie in Fernelmont (Namen) en met een team van toegewijde servicetechniekers en verkopers bedient de heftruckspecialist haar Waalse klanten op hun wenken. “We kozen voor Sporting Charleroi omwille van de sympathieke uitstraling, de sportbeleving en de uitmuntende businessnetwerking,” aldus Michel De Maeyer.

Maar niet alleen de sympathie van deze club scoort. Sporting Charleroi draait vlot mee aan de top van onze nationale voetbalcompetitie en voerde een tijd de rangschikking aan. “Dit is helemaal in lijn van ons partnership. Wij willen ook de onverwachte leider worden in onze sector,” knipoogt Michel.

Te gast in de tribunes

HILAIRE VAN DER HAEGHE NV/SA – YALE BELGIUM supportert met klanten en relaties tijdens de reguliere competitiewedstrijden van de Zebra’s. “Ik nodig klanten en prospecten uit om de thuiswedstrijden te volgen vanuit de tribunes. We hebben er een fantastisch zicht op het veld,” zegt Sébastien Wattiaux. “We genieten van een avondje topvoetbal en de gezellige netwerking. De ontvangst door het management op Mambour, de thuishaven van Sporting Charleroi, is altijd zeer hartelijk. Sporting legt al zijn partners, groot en klein, echt in de watten.”

 

Stevige businesswerking

Sébastien is ook vaste klant op de maandelijkse businessevents bij Sporting. “Sporting heeft een sterk zakelijk netwerk van een 350-tal bedrijven. Er worden regelmatig bezoeken georganiseerd bij de partners, zo maak je kennis met andere interessante Waalse ondernemingen. Andersom brengt het management van Sporting ons geregeld een standbezoek op beurzen of we houden formeel contact tijdens de week. Dit is echt een professionele samenwerking die opbrengt!”

0 antwoorden