Jo met heftrucks erachter

Jo Van Extergem: “De klik was er meteen!

We laten u graag kennismaken met onze nieuwe Sales Advisor Vlaams-Brabant. Wat Jo uniek maakt? Hij was zelf nog magazijnier. De geknipte persoon dus om u te helpen bij het vinden van de juiste vorkheftruck en het juiste magazijntoestel.
 

Dag Jo, wij zijn benieuwd. Met wie hebben we de eer? 

Ik ben 42 jaar en kom uit Herent. Na mijn studies kon ik meteen aan de slag als magazijnverantwoordelijke. Zo ben ik in de logistieke sector gerold. Mijn hobby’s zijn squash en badminton en ik ben bezig met mijn golfbewijs te behalen. Verder hou ik van citytrips en daguitstapjes.  

Met welke werkervaringen komt u HH Industry verrijken? 

Ik kom uit de magazijnwereld: het walhalla van de heftrucks. Al snel groeide ik van magazijnverantwoordelijke naar logistiek verantwoordelijke. Later besliste ik om de sales in te gaan. Ik heb ervaring in aftersales en audit en ben softwareverkoper geweest. Mijn liefde voor de logistiek bleek echter te groot en zo kwam ik terecht bij HH Industry. De klik was er meteen! 

Mijn logistieke ervaring komt goed van pas. Ik ken de dagelijkse gang van zaken, de noden en de pijnpunten op de werkvloer, bijvoorbeeld rond ergonomie. Da’s handig om de juiste, gerichte oplossing voor de klant te zoeken én te vinden. 

Hoe vond u de weg naar HH Industry? 

Via een rekruteringsbureau maakte ik kennis met HH Industry. Al tijdens het eerste gesprek was er de klik! HH Industry is een gezond, stabiel bedrijf. Die stabiliteit was een cruciale factor om in dit verhaal te stappen.  

Bovendien had ik snel door dat ik hier een betere work life balance zou vinden. Ik werk veel thuis en ben uiteraard ook veel op de baan voor klantenbezoek en prospectie. Ik kan rekenen op de nodige ondersteuning van mijn team en alle andere collega’s. 

Sales Advisor: wat houdt die job net in?

We doen niet aan hard-selling maar houden onze klanten alert zodat ze aan HH Industry denken wanneer ze een nieuwe heftruck, stapelaar of pallettruck nodig hebben.  

Mijn eerste prioriteit is om het bedrijf, de producten en de klanten grondig te leren kennen en een duurzame vertrouwensrelatie uit te bouwen. Mijn operationele achtergrond helpt om klanten, hun behoeftes en opportuniteiten in kaart te brengen. 

Qua regio bedien ik alle klanten en prospecten in de regio Vlaams-Brabant; Dat lijkt een kleine regio, maar vergis je niet, er zit hier enorm veel potentieel. 

Werken bij HH Industry, what’s so special? 

Jo toont een heftruck

Het familiale karakter is een kernwaarde van het bedrijf. De Frans-Amerikaanse mentaliteit waar ik vroeger mee te maken kreeg, is hier gelukkig ver te zoeken: geen ongezond grote focus op cijfers, stroeve interacties of een beknotte vrijheid in denken en doen.  

Bij HH Industry houden ze van teamwork, vrije meningsuiting en groei in al zijn aspecten! En dan komen die mooie cijfers en goede resultaten vanzelf (lacht). 

 

Jo Van Extergem is Sales Advisor Vlaams-Brabant voor HH Industry. U kunt hem bereiken via het tel.nr. 03/821 08 38.  

Wilt u ook bij dit dynamische bedrijf aan de slag? Contacteer ons snel!  

0 antwoorden